Vardag

En bild till i från en strandpromenad i närheten av San Juan De Los Terreros

2021-03-10

Det var så soligt och skönt i dag, 14 – 22 plus och bara en väldigt svag vind. Syntes en del moln på avstånd och där höll dom sig.

Gjorde inget i dag tyckte jag. Inget speciellt alltså. Var bara det vanliga och det räcker till. I dag var det dags att koka ägg, gör det var tredje dag. Då diskar jag också och det är inte mycket disk, bara bestick och matlagningsredskap och ibland lite annat också. Bryggde sedan kaffe vilket Hasse alltid har gjort innan. Samlade ihop sopor och gick ut med dom. Gick även iväg till sopsorteringen med en del. Promenerade en del med Zacko i det härliga ”sommarvädret”. Sopade mattor och golv. Ja, jag sopar mattorna det är tystare än dammsugaren som för ett herrans oväsen. Men måste använda den ibland. Även apelsiner skulle pressas så vi får i oss vitaminer. Gillar inte att äta apelsiner så det får bli juice istället. Sedan skulle vi ha middag på kvällen och det blev bockwurst med makaroner.

Vanliga vardagsgöromål men det ska ju också göras. Och tiden gick i en rasande fart. Knappt så jag hann läsa och internetta i dag. Men kvällen finns ju också. Vill hänga med i vad som händer här i världen så jag kollar en hel del på nyheter.

Skönt att det nu är ljusare längre på kvällarna.

Den här staden vet jag inte vad den heter men den ligger i närheten av Cartagena. Vi var här 2015.

Eftersom jag inte har någon planering för i morgon så kanske jag kan göra precis så.

2 reaktioner till “Vardag”

 1. Vi brukar också sopa mattorna i husbilen. Jag har en gummiborste som är helt suverän att ta bort hundhår med. Sand och annat löst får dammsugaren ta när andan faller på.
  Det finns alltid en del att pyssla med och vips så gick den dagen. Precis så har det varit för mig idag. Hade inget på agendan och så plötsligt blev det en hel del att göra.

  Krya på sig hälsningar till Hasse och ha det så gott!!!

  1. Gummiborste verkar väldigt bra även om man inte har hund som fäller.
   Märkligt ibland så det kan ändra sig.
   Tack för hälsningen

Kommentarer inaktiverade.