Inget underverk!

Ytterligare en gata som jag promenerade på förra året i Huércal Overa

2021-03-08

Började blåsa en del i natt och husbilen gungade lite. Blåsten fortsatte på morgonen och hela dagen. Varierande molnighet och vi fick en del sol också men det var ingen värme, 15-17 plus.

Det var så tråkigt att vi inte kunde köra iväg i dag men det var bara att acceptera. Mejlade till Dometic att vi inte kunde komma i morgon och avbokade tiden.

Vår reseförsäkring går mot sitt slut och jag ringde till Folksam för att förlänga den. Fick till svar att det gick inte på grund av Coronan. Går inte heller att teckna ny reseförsäkring av samma anledning. Men har man en befintlig genom hemförsäkringen så gäller den. Kolla med ERV och där kan man teckna ny reseförsäkring dock inte på webben. Mejlade till dom och får se vad jag får för svar. Får sedan se hur vi gör!

Jag satt på kyl/frys i dag och hoppades på ett underverk. Det kom inte något sådant i dag.

Hasse är pigg men har svårt för att gå. Trapporna ut och in är väldigt jobbiga för honom så jag får hjälpa honom en del. Det är bara bra att han rör på sig en del samt så klart vilar en del också.

Det blir en del extra arbete för mig nu när Hasse inte kan göra det han brukar göra. Men han är nog snart igång igen hoppas jag.

Här promenerade jag 2015. Fina hus i många olika färger.

Men ibland blir man det ändå. Så är det bara.

2 reaktioner till “Inget underverk!”

 1. Som medlem i ett EU-land har du rätt att få sjukvård och försäkringskassan i Sverige betalar det. Vi har tills för någon månad sedan köpt våra mediciner via doktor.se och det har gått på försäkringskassan. Nu är vi ju utskrivna men har en fransk doktor så vi nyttjar inte det längre.
  Tror inte ni behöver oroa er.
  Hoppas Hasse repar sig så ni kan åka och få kylskåpet lagat.

  Ha det så gott trots alla besvär!!!!

  1. Ja så fungerar det. Men om du vill ta dig till Sverige för att få sjukvård där vid t ex svår sjukdom så får du bekosta resan själv och själv ta hand om det administrativa. Det kan bli mycket dyrt och krångligt. Enklare med försäkring för då sköter SOS Alarm om det.
   Försäkringen gäller till början av april så än så länge är det lugnt.
   Vi hankar oss fram.

Kommentarer inaktiverade.