God ”äppelkaka/paj”

En liten glad groda kan man väl få vara på en solig söndagsmorgon.

2021-01-17

Det blev som väntat en härligt solig och ”varm” dag. I alla fall för att vara vinter. Det var 12 – 20 plusgrader beroende på tid och plats. Skugga eller sol alltså, morgon, mitt på dagen eller kväll. Det var bara en svag vind och vi var ute och njöt i solen en del under dagen.

Hasse hade köpt typ ”äppelpaj/kaka” på Lidl i dag. Det är ett trekantigt wienerbröd som är fyllt med välsmakande äppelmos men god kanelsmak. Smakar väldigt gott tycker vi. Är bara ett fel och det är att det smular otroligt mycket. Men vad gör det när man sitter ute och äter det. Zacko är också mycket förtjust i det och han brukar få lite små smakbitar. Han har börjat tigga väldigt mycket mer efter han har blivit kastrerad. Och äter betydligt mer än tidigare. Han börjar bli lite rund nu. Men man känner fortfarande hans revben under den tjocka pälsen.

I kväll åt vi kycklinglår med kokt ris med thaisås. Är en av mina favoriträtter och som vanligt så smakade det jättegott.

Och vi behövs eller hur och duger precis som vi är?

3 reaktioner till “God ”äppelkaka/paj””

    1. Klart du gör.
      Zacko äter ju sedan många år tillbaka lågkalorikost på grunda av bukspottkörtelproblem. Men vi får tänka på att inte ge honom dom godbitar som han tigger om. Det är svårt att neka honom.

Kommentarer inaktiverade.