Listor

En vy över Peniche

2020-12-15

Natten var väldigt regnig och det var verkligen störtskurar som hette duga.

Vaknade på morgonen till en härligt klarblå himmel, 14 plus och bara en svag vind. Det var riktigt skönt i solen och det blev en trevlig morgonrunda med Zacko.

Sedan så blev det växlande molnighet, lite moln och mycket sol. Lätt stigande dagstemperatur. Började blåsa lite mer men inte så mycket att det kändes obehagligt.

Mot kvällen så blev det allt molnigare och blåsten ökade markant och nu blåste det alldeles för mycket tyckte jag. Kändes dessutom väldigt kallt i vinden.

Jag är inte så förtjust i att göra listor om allt och inget så därför gör jag inga heller. Det enda är inköpslistor när det gäller livsmedel som Hasse kan ta med sig när han ska handla. Det är han som sköter i stort sett alla inköp när vi är i Peniche och det gör han bra. Jag behöver också inköpslista när jag ska handla livsmedel, vill helst inte glömma något. Men det gör inget om det kommer med något som inte står på listan.

Nu har jag en del att göra som jag har skjutit upp ett tag. Men jag har ingen lista på det så jag kanske glömmer en del eller möjligen det mesta. Om jag gör det så går livet ändå vidare och ingen märker något.

Ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om vad folk tycker och tänker.

4 reaktioner till “Listor”

 1. Jag är inte heller mycket för listor men JR kör med sådana för det mesta. Det har han alltid gjort.
  Min tes är ju att det du inte gör idag kan du göra i morgon.

  Ser fint ut i Peniche. Ha det så gott !!!!

  1. Gillar man listor så gör man sådana så klart.
   Jag är inne på din linje.
   Vi tycker om Peniche.

 2. Har jag fattat rätt så står Ni som i en skyddad gryta med höga betongväggar runt Er ? Vi var där Kent 44 var där och blev sjuk, så då tror jag mig veta var Ni är !

  Ha det så bra i Portugal,
  Vi med Concorden som säkringen var sönder på, Johnny Du har mycket att lära var Hasses kommentar, den kör Vi med hela tiden numera.
  Johnny o Erika o Schäfer- hunden Saba.

  1. Du har fattat rätt, där är vi.
   Kul att Hasse kunde glädja er med den kommentaren. Men man blir ju aldrig fullärd vilket är en del av charmen med att leva.

Kommentarer inaktiverade.