Mindre ställplats

2020-09-01

September började med klarblå molnfri himmel 15 plus och ingen vind. Skönt väder att promenera i.

Jag tycker att denna hängpil är så otroligt vacker.

Och så fin även från andra hållet.

Zacko och jag kom fram till en fin park där vi strosade runt lite. Den låg inte så långt ifrån centrum så vi hade nära hem till husbilen.

Vid halvett så lämnade vi trevliga Wilster för denna gången. Hoppas vi kommer hit igen för detta är en plats som vi verkligen trivs på.

Vi körde till motorvägen som gick mot Hamburg. Ju närmre vi kom denna storstad ju tätare blev trafiken. Det var ju väntat. Dessutom så var det vägarbete nästan hela vägen förbi Hamburg. Mycket sakta gick det i bland. Man hann ju att se sig omkring i alla fall.

Men det var ju inte mycket att titta på. Mest hamnar och massor av stora conteiran.

Sedan så kom vi till tunneln under Elbe. Så lång. Vi var glada för att det inte var något stopp där, trafiken flöt på bra. Inte så snabbt men tillräckligt fort för att inte stanna helt. Min klaustrofobi höll sig inom vad som var uthärdligt för mig. Var faktiskt väldigt jobbigt. Blir värre med åren har jag märkt.

Några mil senare så svängde av vi av mot Cuxhaven. Vi körde genom många tättbebyggda samhällen med mycket tät trafik. Det gick rätt så långsamt framt emellanåt.

Men vi skulle ju inte till Cuxhaven utan till Buxtehude. Och dit kom vi efter Agda hade tagit oss på en tur runt i samhället. Men vi kom så småningom fram till ställplatsen.

Där så det ut så här. Inte alts vad vi hade väntat oss. Dom 20 platser som hade funnits här var nu reduceratt till 8 platser.

Men det fanns en plats till oss. Hoppas det inte börjar regnar för då har vi lera utanför husbilen.

Jag gick en sväng med Zacko och det är så trevliga omgivningar här.

In till centrum är det bara några minuter.

Ikväll åt vi fläskytterfié köpt i Tyskland och det var så mört och gott kött. Till det åt vi kokt potatis och beasås och den som ville hade vitlöksås också.

I morgon så tar jag och Zacko en promenad på stan.

2 reaktioner till “Mindre ställplats”

  1. Där i Buxtehude har vi stått någon gång. Vi väljer ju platser som är så att säga hundvänliga. Det vill säga där vi kan rasta hundarna utan en massa trafik och med lite grönt omkring.

    Hoppas ni får fortsatt fint väder.

    1. Här är det verkligen hundvänligt och sådana platser väljer vi också första hand.
      Enligt vissa prognoser så ska det bli fortsatt bra väder. Vi tror på dom till något annat visar sig.

Kommentarer inaktiverade.