Varmare fast blåsigare

2020-07-30

Mest mulet på morgonen med liten risk för regn, 15 plus och rätt så blåsigt.

Det är bra att promenera här men lite trist tycker jag. Det tycker inte Zacko som for fram och tillbaka från sida till sida.

Under dagen så blev det växlande molnighet med rätt så mycket sol och över 20 plusgrader. Tyvärr lite för blåsigt tyckte jag.

Hasse cyklade till City Gross och handlade lite. En del mer än vad som stod på listan. Men det kan ju inte bli hur mycket som helst för cykelkorgens utrymme är begränsat. Var inget onödigt utan bara sådant som går åt förr eller senare.

På eftermiddagen så satte sig Hasse ute och läste. Jag föredrog att sitta inne med Zacko. Gillar inte när det blåser.

Balanserad kost förespråkas.

Kokte ris, gjorde en champinjonstuvning (burksvamp) och skar kassler i tunna skivor. Lade sedan riset i botten på mitt halvrunda järn och kassler ovanpå och sedan stuvningen som jag toppade med riven ost och la på locket. Skulle egentligen läggas i en ugnsfast form och sättas in i ugnen. Men jag har ingen ugn och det går precis lika bra att göra det på spisen. Det var jättegott.

I morgon så fortsätter vi till någonannanstans.

2 reaktioner till “Varmare fast blåsigare”

  1. Det som inte är fagert för ögat kan vara intressant för en hundnos 🙂
    Jag försöker alltid att få JR tänka utanför boxen när det gäller inköpen av mat och han har anammat det så idag ska vi äta fyllda tomater med köttfärs. Gott för jag älskar tomater.
    Vi håller oss väldigt still då caniculen drabbat oss och det är varmt åt hett hållet.

    Ha det så gott !!!

Kommentarer inaktiverade.