En trevlig bekantskap

2020-07-13

När jag drog upp mörkläggningsgardinen i morse så tittade jag ut över det läckert solglittrande vattnet med enbart små krusningar på ytan. Låg kvar en stund och bara njöt av utsikten.

Här kan man gå ut och sätta sig och kolla ut över vattnet. Inget för mig.

Det var 15 plus och bara lite få höga moln på himlen och ingen vind. Zacko och jag promenerade till centrum och det tog inte lång tid trots att han skulle stanna och nosa lite överallt.

Här finns det vackra äldre byggnader. (Lite konstig bild).

Stort fint torg vi stationen. Finns även en glasskiosk.

Lilla tåget ”Färdinand” som tuffar runt i stan på sommaren.

Trevliga gator med massor av olika affärer, restauranger med uteserveringar. Hur mysigt som helst.

Gatukök finns också.

Det var skönt att komma hem igen för vi var rätt så trötta efter den långa promenaden på Arvikas gator. Tiden gick fort vilket den gör när man har roligt och trivs.

Vi gjorde sedan inte något speciellt under resten av dagen. Kollade ut över sjön och tittade på lite båtar som fanns där ute. Några husbilar körde i väg och några andra kom hit. Några vände direkt och andra stannade kvar.

På eftermiddagen ökade molnen och täckte solen mest hela tiden. Blev några grader svalare men inte kallt.

”Infiltratören” av Lotta Luxenburg har jag läst nu. Tempot är högt och en del brutala händelser avlöser varandra. För att stoppa våldsvågen väljer Isabella att infiltrera det kriminella nätverket. Väldigt spännande och mycket händer. Mycket rafflande slut.

Till middag ikväll blev det raggmunk med rimmat stekt fläsk och lingonsylt. Det smakade jättegott och åt lite för mycket.

I morgon har vi tänkt fortsätta några mil norrut.

4 reaktioner till “En trevlig bekantskap”

    1. Man kan inte besöka allt som finns här i världen därför är det bra med bilder. Gärna många.

  1. Vi var på väg till Arvika för ett tag sen med husbilen men fick ändrade planer. Ser av dina fina bilder att vi får åka dit när vi åker åt det hållet nästa gång. 🙂

    1. Tycker att Arvika är väl värt ett besök. Finns även mer att uppleva där.

Kommentarer inaktiverade.