Körde några mil idag

2020-07-05

Blev en trevlig promenad i Vetlanda centrum. Mycket fint med massor av blommor både i krukor, planteringar och hängande. Väldigt mysigt här.

Utanför systembolaget var det ”kravallstaket”. Det var för att hålla ordning på den eventuella kö som kunde uppstå där.

Även en del uteserveringar finns det.

Nu var vädret inte så tilltalande, uppehåll dock, 16 plus och svag vind.

Tog det lugnt på förmiddagen och fikade i lugn och ro. Det regnade från och till och ibland var det mest till.

Vi körde väg 127 mot Värnamo och det var mycket lite trafik här. Kom några mycket kraftiga skurar då sikten framåt var mycket begränsad. Började även blåsa en hel del och det var kraftig blåst i byarna. Dom varnade många gånger på trafikinformationen för nedfallna träd på vägarna.

Efter några mil så svängde vi av mot Hillerstorp och körde till ställplatsen där och parkerade. Det är fint här och mycket trevlig miljö. Hade vädret varit bättre så hade det varit skönt att sitta ute här. Det både regnade och blåste väldigt mycket. Men vi har det gott inne i vår husbil.

Nu finns det ett nybyggt hus med toaletter, latrintömning och vatten. Finns även en gråvattentömning vid infarten. Så bra med denna service på platsen. Och det är gratis att parkera här.

Det finns en liten fin småbåtshamn här och massor av änder. Dom var hungriga och överföll nästan Hasse när han bort dit för att mata dom.

I kväll så stekte jag pannkakor till middag till oss och det var så busgott.

I morgon har vi ingen aning om vart vi ska eller om vi står kvar.

4 reaktioner till “Körde några mil idag”

 1. Så infann sig det typiska svenska sommarvädret som gjorde att vi längtade bort varje sommar. Läste att det var jetströmmar som påverkar vädret i norr.
  Men fint i Vetlanda och Hillerstorp tycker jag.

  Vi kör sallad idag då det är så varmt att man inte orkar mycket mer.

  Ha det så gott!!!

  1. Finns många små fina orter i Småland och även på många andra ställe i Sverige. Men vädret kan vi ju inte göra något åt.
   Kall mat i värmen passar bra.

Kommentarer inaktiverade.