Vattenmelon med lime

Utsikt över sjön som ligger vid Rasta Tönnebro . Vi brukar nästan jämt stanna där när vi är på väg norrut. Ligger söder om Söderhamn.

2020-06-26

Värmen fortsatte även i dag vilket var väntat. Om det möjligen var någon grad svalar så inte märkte jag det!

Denna dag var förvillande lik dagen innan. Började med promenad med Zacko och sedan så gjorde vi detsamma som igår, alltså i stort sett ingenting.

Hasse cyklade i väg på förmiddagen och köpte en liten vattenmelon och en lime. Så på eftermiddagen så åt vi melon som vi kramade limesaft över. Verkligen fräscht, läskande och gott. Det var en skillnad från igår. Blev melon och lime över till i morgon också.

Eftermiddagen tillbringade vi liksom i går ute i skuggan och det var lite molnigt ibland samt att det fläktade och det skänkte lite svalka.

Blir en del läst när man sitter ute. I dag så avslutade jag en bok av Christina Larsson som heter ”Skendåd”. Ytterligare en bra kriminalare om Ingrid Bergman och hennes team samt hennes privatliv. Det är en bok om fanatism, girighet och falskspel. Intressant och spännande handling i ett högt tempo. Handlar en del om hur det kan gå till när vissa organisationer har insamlingar och vad som kan hända med pengarna/donationerna. Stundtals mycket tragisk men tyvärr kan det nog gå till så här.

I kväll så lagade jag lite mat. Det blev helstekt fläskfilé med kokt potatis, beasås och gelé. Enkelt och gott.

Så skönt senare på kvällen när temperaturen har börja sjunka neråt 23 plus. Hoppas att det blir svalar under natten och lite svalare i morgon.

2 reaktioner till “Vattenmelon med lime”

 1. Vilken vacker utsikt på fotot. Förstår att ni alltid stannar till där.
  Ni verkar vara på väg uppåt landet och får behålla finvädret ett tag till.
  Vi köpte ytterligare en R2D2 till sovrummet och den körde vi under natten eftersom vi nu har +23 om nätterna. Vi sov gott.
  Skuggan är min vän fast i nuläget kan man knappt tro det då jag börjar bli brun som en pepparkaka. Men jag solar aldrig.

  Ha det så gott!!!!

  1. Nej vi är kvar i Gislaved och väntar på vår elpatron.
   Men jag gillar att titta på mina bilder från andra år vi denna tiden.
   Brun blir man även i skuggan och då slipper man solens skadliga UV strålar.

Kommentarer inaktiverade.