Trevliga besök

2020-06-02

Sommarvärmen fortsatte i dag också. Skugga som gällde och det var även skönt när det blåste lite. Zacko och jag gick på en morgonpromenad strax efter åtta och redan då var det väldigt varmt. Finns en väg här som är skönt sval och skuggig. Jag gillar att gå där men det gillar inte Zacko. Vi jämkar och när vi kommer bort ifrån det skuggiga partiet så vänder vi och går hemåt igen. Började blåsa lite och det kändes skönt och lite svalkande.

Mitt på dagen så kom det ett husbilspar gående till vår husbil. Vi kände så väl igen dom men kom inte ihåg var och när vi hade träffat dom. Men det fick vi snart reda på. Vi hade träffats i Calpe för ett par år sedan. Pratade en stund om lite av varje. Roligt att ni hittade hit till trevliga Seglora och vi uppskattade att ni kom hit för att prata en stund. Ses igen hoppas vi.

Senare på eftermiddagen så kom det hit ett husbilspar till som vi har träffat några gånger. Vi träffade dom här för några veckor sedan. När jag gick ut med Zacko vid sextiden så gick jag dit för att säga hej. Stannade för en liten pratstund och det var trevligt att träffas igen.

I dag gjorde jag som vanligt i stort sett ingenting. Om jag hade haft något att göra så hade jag skjutit upp det till en svalare dag. Kanske till och med glömt bort det. Vilken tur!

När solen sedan långsamt sänkte sig ner bakom träden så sjönk temperaturen och det blev väldigt behagligt ute. Det hade slutat att blåsa och kvällen var mycket skön.

I kväll åt vi hemlagad pyttipanna med stekt ägg, rödbetor och till mig HP sås. Så gott och lättlagat i sommarvärmen.

Nu börjar vi fundera på att ge oss iväg mot nya mål. Men vi blir kvar i morgon också.

2 reaktioner till “Trevliga besök”

  1. Fint där vid Viskan. Är den ån badbar? Kanske dåligt med tillfällen där man kan gå ner?
    Förstår att det frestar på när ni inte kört så långt på flera veckor. Tror, ni klarar att hålla distansen även om ni kör en bit.

    Ha det så gott!!!

    1. Ja ån är badbar men inte just här. Men om man är ung och pigg så kan man bada här. Finns ju en brygga.
      Vi längtar nu efter att få rulla vidare. Så klart håller vi oss för oss själva vilket vi alltid gör.

Kommentarer inaktiverade.