Beställde i dag

Bilden är ifrån Mariestad när vi var där för sju år sedan. En mycket trevlig stad med fina ställplatser.

2020-05-05

Ungefär samma väder i dag, lite blandat och så.

Efter att ha grubblat i natt på hur vi ska göra med strålkastarna så visste jag nästan hur vi skulle göra. Brukar tyvärr ha svårt att sova i gryningstimmarna och då brukar jag vara vaken och fundera lite på det ena och det andra. Inte varje natt som tur är. Blir väldigt trött sedan hela dagen.

Funderade lite till under morgonpromenaden och när jag kom hem så blev det lite mer koll på internet. Pratade sedan med Hasse om hur jag tänkte och han tänkte i samma banor.

En sak som låg till grund för vårt beslut är att vi inte vill få extra problem/bekymmer för att vi hade valt fel och kanske då det billigaste alternativet.

Så när dom ringde ifrån Borås Bilhall så blev det så här. Den lätt begagnade vänstra lyktan kunde vi få köpa för ett mycket bra pris. Så den bestämde vi oss för. Högra lyktan fick dom beställa en ny vilket skulle bli gjort i dag. Blev inte så himla dyrt och så har vi garanti både på materialet och arbetet. Är kanske inte så komplicerat att byta när man vet hur man ska göra. Men varför fippla med det själv när det finns utbildat folk som vet hur man ska göra. Och så blir det rätt ifrån början.

I dag så klipptes gräset här och det tog rätt så lång tid. Det är stora ytor runtomkring. Arbetet med nya staketet och lyktstolparna fortgick under dagen. Vi blev trötta av att titta på allt jobbande. Blev tvungna att ta en lite tupplur.

I kväll så beställde vi kebabtallrik med pommes ifrån Fritsla Kök och Bar genom Foodora. Och det var vi helt överens om att vi skulle ha till middag i kväll. Det var mycket gott och vi blev proppmätta.

Nu har jag, vad jag vet, inget att grubbla på så jag hoppas att jag sover hela natten och vaknar pigg i morgon.

2 reaktioner till “Beställde i dag”

 1. I Mariestad bor min kusins dotter med familj. Hon är veterinär. Min faster som är död bodde också där på gamla dar.

  Här flyter vi omkring i +29 med sol och eftersom vi ännu inte är vana så känns det lite jobbigt.
  Du är precis som JR han kan ligga och grubbla hela natten på just sådana saker.

  Ha det så gott!!!!

  1. Då känner du till fina Mariestad.
   I den värmen är det skönt med skugga och en fläkt.
   Det är jobbigt att använda delar av natten till att grubbla. Men man är som man är!

Kommentarer inaktiverade.