Alldeles för kallt

2020-04-03

Växlande molnighet och lite sol i bland, blåsigt och kallt, bara 5 plusgrader.

På Zackos och min morgonpromenad i morse så mötte vi faktiskt 4 personer varav en hade en hund med sig. Hunden var en whippet och hade ett varmt täcke på sig, det var ju kallt. Zacko har så mycket päls för närvarande och det är ju bra i och för sig för han fryser ju inte i alla fall.

När vi möttes så hälsade vi artigt på varandra och ibland så växlade vi några ord. Men vi hade vägen mellan oss. Viktig att hålla avstånd. Det gör vi även på campingplatsen när vi pratar en stund. Men i dag för det för kallt att vara ute någon längre stund. Det var is i vinden.

Kom hagel i dag och det var inte trevligt alls.

Våra vänner skulle köra i väg i dag för att uträtta lite ärenden. Hasse frågade dom om dom kunde kolla vårt postfack vid vår lägenhet och det kunde dom. Mitt paket från Apoteket hade kommit och det var bra att få hem det. Inget akut men jag vill gärna ha Alvedon och lite annat hemma. Tack för hjälpen.

”Antikcafé för kantstötta hjärtan” av Åsa Hallengren var en mysig bok att läsa. Handlar om några vänner som träffades under en antikkurs och nu har det gått två sedan dess. Några kriser uppstår med utbrändhet, kärleksbekymmer och lite annat. Men här ställer vännerna verkligen upp för varandra och hjälper till för att lösa olika problem. Bland annat med att fixa till Lisas mysfika. Men även för att hjälpa till med att drömmar kan förverkligas. Och allt slutar bra. Detta är verkligen något att ta till sig i dessa kristider.

I kväll åt vi Gordon Bleu (köpt fryst på Lidl ) tillsammans med råstekt potatis vilket jag är mycket förtjust i. Smakade jättegott.

Hoppas det snart blir lite varmare.

2 reaktioner till “Alldeles för kallt”

 1. Feelgood böcker behöver man verkligen i dessa dagar. Vi tittar på feelgoodserier och filmer på netflix. H föreslog en film som heter ”Pandemi” men nej tack det räcker så bra som det är med sådana saker.
  Cordon bleu brukade vi också köpa på Lidel i Sverige. Här på Super-U har de många färdiglagade rätter då de även har restaurang och vi köpte deras Cordon bleu vilket var något av det godaste jag ätit.
  Ni har fortfarande kallt. Vi har +23 och sol nu vilket är helt underbart.
  Kämpa på och sköt om er 🙂

  1. Vet inte när jag tittade på en film eller serie sist. Är många år sedan.
   Låter så gott med färdiglagade rätter och då i synnerhet när dom är goda.
   Vilket underbart väder ni har nu. Fortsätt njut.

Kommentarer inaktiverade.