Träffat mycket trevliga människor

2020-03-07

Stabilt väder med sol, 15 – 22 plusgrader och på morgonen innan blåst men den kom senare under dagen. Dock rätt så måttlig vilket ju var skönt.

Tog en promenad mot centrum. Inte så mycket folk ute ännu.

Lite blandade bilder från morgonens promenad.

Köpte bröd genom ett öppet ”fönster” i ett litet kafé. Bra att kunna göra det när Zacko är med. Där blev han förresten uppvaktad av en liten hundtjej lite mindre än han själv. Dom verkade bli störtkära omedelbart och hon vände så inbjudande bakdelen mot Zacko. Det var mycket svårt att få med honom därifrån och tjejen följde så klart efter. Efter en stund så gav hon upp och vände om. Zacko ville följa efter men även han gav upp.

Bouletävlingen började på förmiddagen men vi väntade tills på eftermiddagen att gå dit och kolla. Träffade många gamla vänner och nya klubbkamrater. Så roligt med många nya medlemmar på träffen. Och mycket hundar som vanligt och Zacko fick hälsa på många.

Här är kansliet.

Nu väntar man på att nästa runda ska sätta igång.

Banorna var fint gjorda och några hade lagt ner mycket jobb på detta.

Under eftermiddagen så gick vi fram och tillbaka några gånger för kolla hur det gick.

På kvällen klockan sex skulle det vara prisutdelning så vi gick dit då. Tomt. Folk satt och käkade mellan husbilarna eller hade gjort lite kortare långbord. Dom hade tagit prisutdelningen direkt efter finalspelet för det hade dragit ut så på tiden. Men vi fick i alla fall reda på vem som hade vunnit och blivit tvåa och trea. Grattis till er.

I morgon tänker vi fortsätta till en annan plats (om vi inte ändrar oss).

4 reaktioner till “Träffat mycket trevliga människor”

  1. Fick en konstig känsla av ditt första foto idag. Det kändes som att det kunde vara en gata i en svensk småstad. Hade det inte varit för palmen så.
    Många brunbrända människor på boulen såg jag.
    Ha det så gott 🙂

    1. Mm kunde möjligen vara en svensk småstad och då i då fall i södra delen av vårt avlånga land.
      Många som är här har tillbringat vintern i Spanien.

Kommentarer inaktiverade.