Inte kom vi iväg i dag

2020-03-04

Sol, inte ett moln, 17 plus och bara en mycket svag vind. Helt underbar morgon.

Så här ser det också ut mellan några hus. Rymligt med lite grönområde.

Här står vi och väntar på att få grönt ljus för att komma över gatan ner till strandpromenaden.

I dag gick vi också till stranden och på andra hållet. Zacko var pigg och precis som vanligt, svansen upp och nosen ner i backen för att kolla allt. Väldigt skönt tyckte jag.

Mycket folk även på denna sida av den härliga strandpromenaden. Inte alls konstigt att det är mycket folk ute och går/cyklar/motionerar när det finns så underbar plats att göra det på. Jag tror att dom flesta havsnära städerna i Spanien har så här fint längs med strand och hav. I alla fall har många det som vi har besökt.

Att sitta här en varm och solig dag kan väl aldrig vara fel?

När vi kom hem så cyklade Hasse till Mercadona för att handla. Finns ju nästan alltid något som det behövs fyllas på med. Passar även på att bunkra lite basvaror som är bra att ha nu när vi nu har nära till en bra affär.

Lite senare så tog Hasse en lång promenad och var borta så länge att jag nästan hann bli lite orolig. Tänk om han hade gått vilse. Är ju i och för sig rätt så svårt här för kommer man fel så är det ju bara att rikta in sig på att gå ner mot havet och då är det inte så svårt att hitta tillbaka. Han envisas med att nästan jämt ”glömma” telefonen hemma och det är dumt tycker jag.

På eftermiddagen började det blåsa lite men det upphörde efter några timmar. Var faktiskt rätt så skönt för det var väldigt varmt i solen ett tag.

I dag så gick tiden väldigt fort. Kom upp lite sent så förmiddagen blev kort. Sedan så tog klockan ett stor skutt framåt och var helt plötsligt halvtre. Då tyckte vi det var alldeles för sent för att köra härifrån. Så vi stannar kvar en natt till. Skönt att var flexibel och ta dagen som den kommer.

Men i morgon så ska vi fortsätta till någon annanstans. Norrut blir det i alla fall.

3 reaktioner till “Inte kom vi iväg i dag”

 1. Känner igen det där med att ”glömma” mobilen när man går ut. JR har samma problem och idag hände det och naturligtvis stod jag i duschen. Något irriterad kunde jag hiva ut mobilen i fönstret då JR var precis utanför.
  Vilka underbara strandpromenader de har i Spanien. Tänk om de kunde göra sådana i Sverige.
  Ibland går dagarna bara så fort. Men det är skönt med sovmorgon.
  Ha det så gott 🙂

  1. Alltså fler än Hasse som gör det.
   Finns många fina stränder i Sverige där det hade kunnat bli så fint. Men det kanske hindras av det som kallas strandskydd!
   Just nu flyger våra dagar iväg med blixtens hastighet.

Kommentarer inaktiverade.