Inte så många mil i dag

2020-02-19

Rätt så blåsig och mulen morgon, 16 plus men det kändes kallare. En del folk var i rörelse inne på området och utanför. Några var ute med hund, joggade medan många verkade vara på väg någonstans.

Omkring tio så körde vi bort till utfarten för att betala. Liten kö på tre fordon och det gick fort. Jag gick ut och bort till betalautomaten och väntade på min tur. Kollade lite på mannen som var före mig hur han gjorde. Han slog mest frustrerat ut med armarna innan han kom underfund med hur det funkade. Han betalade med sedlar. Sedan så var det min tur. Stoppade in biljetten på rätt plats. Sedan så skulle jag betala med kort. Slog in koden och så skulle det då vara klart trodde jag. Men jag fick inte ut mitt kort igen! Panik! Skulle trycka någonstans för att få ut biljetten igen kom jag fram till. Men var skulle jag trycka, fanns många knappar. Men jag gillar att trycka på knappar så jag satte igång helt slumpartat. Och se där kom biljetten ut och nu kunde jag även ta ut mitt betalkort. Men bommen gick inte upp. Gick till ”buren” där en dam satt. Gav henne biljetten och så öppnade hon bommen och Hasse körde ut. Jag kom efter och gick in.

Efter att ha kört genom en massa rondeller kom vi fram till Lidl. Körde in och parkerade. Fanns väl 5 husbilar. Vi hade utan ansträngning får en diger inköpslista. I dag så fick faktiskt Zacko vara kvar i husbilen. Men vi plockade väldigt snabbt ihop vad som stod på listan. Plockade sedan in allt på plats innan vi fortsatte.

Vi kom ut till motorvägen och det blev några mil där. Hade behövts lite ny asfalt här. Vi svängde sedan av mot Estepona. Där körde vi på en av dom absoluta vackraste gator jag har åkt på. Underbara planteringar med massor av olika blommor samt en del välvårdade palmer och andra träd. Verkligen ögonfröjd.

Kom fram till den stora planen där husbilar får parkera. Vi parkerade lite avsides som vanligt.

Utsikt från vår dörr i dag. Det är havet som skymtar fram som ett svagt blått streck långt borta.

Här står det flera husbilar parkerade.

När vi precis hade stannat så hör jag några glada svenska röster utanför. Det var några trevliga svenskar som precis hade anlänt. Mannen gick för att hämta deras husbil och köra ner den hit (dom hade parkerat på parkeringen strax utanför). Nu så kom tjejen fram till vår husbil och det var verkligen mycket trevligt att prata en stund. Det blev mycket snack om böcker och författare till min stora förtjusning. Och så roligt att jag genom min blogg har kunnat ge dig lite tips om böcker som jag har gillat. Hoppas vi ses igen och kan snacka mer om böcker. Hoppas du kommer att läsa Shantaram.

Tog en promenad med Zacko och tog några bilder.

En småbåtshamn precis utanför där vi står.

Parkeringsplatsen precis utanför där vi har parkerat. Är nog en del hotell eller semesterlägenheter här.

Så fint med det kritvita och klarblå.

En hel del restauranger och små affärer. Mysigt.

Sedan så blev det soligt i ett par timmar och det kändes skönt. Men det blåste fortfarande en del.

I morgon är en ny dag och vi har i kväll ingen aning om vad vi kommer att göra då.

4 reaktioner till “Inte så många mil i dag”

    1. Det är nästa bok som jag ska läsa. Ser fram emot det. Den heter ”Bergets skugga”.
      Lite palmer gillar vi. Har ju även lite havsutsikt och hör vågornas brus.

Kommentarer inaktiverade.