Mulen dag

2020-02-18

Solen var inte med oss i morse. Det var lite småblåsigt och hela 16 plus.

Detta område är riktigt stort och det tog mig drygt en kvart att komma utanför området.

På vägen dit så finns dessa små charmerande husbåtar i härliga färger. Man blir ju glad bara av att titta på dom.

Utanför så finns det så fina promenadvägar längs med hamnen. I dag så gömde sig toppen av klippan i molnen.

Utegympa här finns det också. Så fina båtar att titta på när man tränar om man nu vill det.

Lite bilder som det ser ut på andra sidan den starkt trafikerade gatan. Mest stora byggnader och många hotell verkar det som.

Om man fortsätter längre bort, vilket jag inte gjorde, kommer man fram till en fin sandstrand. Låg lite väl långt bort för mig idag eftersom det tog så lång tid att komma ut ifrån ställplatsen.

Som vanligt på en ställplats med många husbilar så var det kö till VA under några morgontimmar. Som mest var det 5 – 6 husiblar i kö. Tar ju sin lilla tid att tömma gråvatten och fylla färskvatten samt tömma latrin. Tror väntetiden var uppemot en timme.

När det sedan var tomt där så tog Hasse och cyklade dit och fyllde flertal dunkar med vatten och hällde i färskvattentanken. När den var full så hämtade han ytterligare några dunkar med vatten som vi har som reserv stående i garaget. Det är bra att ha har vi lärt oss genom åren.

Sedan så tömdes även latrinbehållaren.

För oss så blir det inget köande i morgon förmiddag då vi har tänkt köra vidare på förmiddagen. Några mil österut tror jag att det blir.

”Antikkkurs för vilsna hjärtan” av Åsa Hallengård har jag läst nu. Under kursens gång så flätas de olika kursdeltagarnas öden in i varandra. Vänskapsband knyts mellan en del av dom och kärleken börjar spira. Och även hämnden kan vara ljuv. Det här är en hjärtevärmande feelgood roman som jag verkligen gillade. Ser fram emot nästa bok.

Som vanligt så försvann dagen snabbt med några promenader och lite internettid och läsning. Precis som vanligt fast på en annan plats med annan utsikt.

4 reaktioner till “Mulen dag”

  1. Det ser ut som om bi kom samma dag som ni har åkt från hamnen. Ha de bra å jälsa ”gubben”.
    Ulla

  2. Vilka söta husbåtar om man nu kan benämna båtar som söta. En sån palm ska vi köpa till vår trädgård. Fast häften så stor.
    Ibland undrar folk vad man gör när man är ute med husbilen och vi brukar säga att vi egentligen inte gör någonting. Men dagarna flyger iväg likaväl.
    Vi har också alltid två vattendunkar i garaget. De har vi haft mycket nytta av.
    Ha det så gott 🙂

Kommentarer inaktiverade.