Ett nytt år

2020-01-01

På eftermiddagen tog jag fram min nya dagbok för 2020. Den är full med tomma blad som jag kommer att fylla med lite av varje om min vardag under året. Tycker inte alls det var länge sedan som jag började på dagboken för 2019 men det är bevisligen ett år sedan. Tiden går alldeles för fort tycker jag.

Så då börjar jag med att konstatera att i dag så var det lite svalt på morgonen, endast 12 plus, soligt och ingen vind. Gick ner en bit mot centrum och där var det väldigt lungt. Allt var stängt i dag. Och det fanns inga rester av fyrverkerier eller smällare. Endast utanför Grab & Go var det lite skräpigt ungefär som efter vilken fredag/lördag som helst.

Grab & Go är en automatshop där man kan köpa olika hamburgare, chips, dricka samt godis hela dygnet.

Men jag måste ju nämna att det på nyårsafton var i stort sett helt befriat från fyrverkerier och smällare här. Inget under dagen men vid tolvslaget hörde jag några raketer på avstånd men det var inget som störde.

Grannen, som stökade runt en del, körde iväg vid 9 i morse. Jag tycker att det räknas som tidigt när det är nyårsdagen. Sedan så kom den gamla vanliga grannen och parkerade där. Han gör inte mycket väsen av sig. Denna granne har varit här sedan vi kom hit. Han kör iväg när det är lördag och kommer tillbaka när det är måndag. Utom en gång när han inte fick igång motorn på bilen och då stod han kvar över helgen.

Denna dag försvann fort och vi uppskattade verkligen det härliga vädret som var i dag.

Skönt att kunna vara ute och att gå långa härliga promenader med Zacko.

Hoppas att detta underbara väder fortsätter ett tag till.

4 reaktioner till “Ett nytt år”

  1. Jag älskar att öppna en ny almanacka och bläddra bland alla oskrivna blad. Man hoppas ju kunna fylla den med enbart trevliga saker.
    Här känns det lite vintrigt idag med endast +7 och molnigt ute.
    Ha det så gott 🙂

    1. Då är vi lika när det gäller en ny almanacka.
      Usch då så kallt ni har det.

Kommentarer inaktiverade.