Händer ingenting!

En strandbild till. Här finns det även ett utegym. Är rätt så vanligt i Portugal och Spanien.

2019-12-28

Stabilt väder med sol och molnfri himmel, samma som igår. Underbart.

Blev några långa sköna promenader med Zacko under dagen. Härligt att ströva runt i kvarteren häromkring i långsamt tempo och njuta av atmosfären. I dag så mötte vi inte en enda gatuhund!

Hasse gick till Lidl och handlade lite. Behövde sallad och tomater. Han köpte dessutom en ny almanacka till mig eftersom jag gärna vill skriva dagbok på papper och med penna. Lite gammaldags men det är så jag vill ha det. Och eftersom dom finns till försäljning är jag nog inte ensam om det. Dessutom så ska jag nog lyckas lära mig vad dagarna heter på portugisiska samt några siffror.

För övrigt så hände det inte så mycket här i dag, egentligen inget alls. Räcker så väl att bara sitta ute och läsa och känna att man har det så himla gott.

Läste klart ”Nattvakten” Jubileumsserien Bok 1 av Anna Ihrén. Så många trådar och händelser som ska knytas ihop här. Mycket spännande och underhållande. Otroligt högt tempo, händer något hela tiden. Utspelar sig i Göteborg och även i andra städer i Europa.

Idén med att skriva en serie böcker om Göteborg som en stad i förändring och lyfta fram allt det som rör sig under ytan är både intressant och har en stor utvecklingspotential. Anna Ihrén skriver medryckande och skildrar trovärdigt karaktärernas känslor och handlingar. Jag kommer absolut att läsa även kommande böcker i Jubileumsserien.

På kvällen gick jag och Zacko en sväng ner mot kyrkan och där lyste det. Lite snett och inte så där ”fint”. Men jag tycker att det som har blivit lite ”hanterat” av tidens tand är det som är vackert. Men även annat kan vara fint.

Men alla tycker vi olika!

4 reaktioner till “Händer ingenting!”

 1. Jag med. Därför är jag glad att vi kostade på att ta med oss våra saker och möbler som betyder något. Förstår inte dem som säljer allt och köper nytt på Ikea t.ex.
  Ha det så gott 🙂

  1. Ser på bilderna ifrån ert hem vad ni har prioriterat. Tycker det ser väldigt mysigt ut.
   Ett hem ska vara personligt och inte se ut om en bild ur en möbelkatalog. Så tycker jag.

 2. Jag är också en sådan som använder pappersalmanacka, långt ord blev det där. Så nu har jag införskaffat min första franska almanacka.
  Idag åkte julsakerna ned i lådan och upp på loftet i garaget/verkstaden/tvättstugan.
  Patina är ju något många söker efter och karaktär. Allt nytt är inte fint och allt gammalt är inte fult.
  Ha det så gott 🙂

  1. Så skönt att bli av med julen nu. Jag gillar blandningen av gammalt och nytt. Gärna gammalt som har en historia bakom sig.

Kommentarer inaktiverade.