Julslut

Ännu en bild av havet med lite mer vågor.

2019-12-26

I dag var allt öppet igen och det satt folk på kaféerna och fikade. Ordning var så att säga återställd. Vädret var lite svalt, 13 plus , höga skyar och lite blåsigt men mest sol. Gick inte så långt i dag men länge. Zacko hittade ovanligt mycket att nosa på så det gick långsamt. Så klart fick han bestämma takten. Vissa dagar har han så bråttom att jag har svårt att hänga med i hans tempo.

Solen lyste men det blev inte riktigt varmt för vinden var rätt så sval. Vi fick vara nöjda med att har dörren och fönster öppna.

Dagen förflöt lugnt. Hasse cyklade till Lidl för att handla det som stod på inköpslistan som jag hade skrivit. Det mesta fick han med sig.

Men han fick även med sig 2 sådana här. Det är ”Pastell de Nata” någon sorts portugisisk julkaka. Jag tyckte det smakade jättegott men Hasse tröttnade efter halva. Glad blev jag eftersom den då övergick till mig. Zacko fick smaka mycket pyttelitet och han gillade det. Nu blir det inga söta kakor på ett bra tag.

Nu är julen slut och idag så har det bara varit ett fåtal julsånger på radion. Så skönt att äntligen få slippa dom. Men det har varit, både i går och i dag, många mycket trevlig radioprogram att lyssna på.

Kände bara för lite stjärnor i kväll.

3 reaktioner till “Julslut”

  1. Man längtar till julen och när den sedan är över så tycker man att det är så skönt. Bakelser och kakor är inget vi direkt prioriterar så det brukar vi aldrig ha hemma.
    Stjärnor såg vi igår kväll då det var fullt av dem på himlen. Jag har alltid tyckt om stjärnor ända sedan jag var liten. De var mina vänner som gav mig trygghet då jag skulle sova.
    Ha det så gott 🙂

Kommentarer inaktiverade.