Hur får dom plats?

2019-12-07

Bra väder i dag också. Sval morgon, 11 plus, ingen vind och inga moln på den underbart klarblå himlen.

Zacko och jag gick iväg på vår morgonpromenad. Tänkte gå en lite längre promenad i dag men efter en stund så slog mitt ryggonda till med full kraft. Det var bara att vända hemåt igen. Så kan det bli ibland.

Här kan man gå/cykla på en bro över vallgraven till andra sidan. När man har kommit över till andra sidan så är det inte långt till Intermarché eller till det andra köpcentret som finns där. Men jag går absolut inte över den bron!!

Temperaturen steg under dagen och vi satte oss ute i solen och njöt. Kom lite små vita moln men dom var sällsynta och störde nästan ingenting.

I dag så var det en del som spelade paddel här. Roligt att titta på och spelarna går in för det med liv och lust. Och inte är dom tysta, mycket rop och skrik och inte förstår vi vad dom säger. Men det gör inget, dom verkar att ha roligt.

I dag så var det en liten van här, egentligen två stycken, med enkel bostad inredningen. I den ena så var det en ung familj med ett tvillingpar i ettårsåldern. Dom hade även med sig en hopfällbar tvillingvagn. Hur dom fick plats med allt i den lilla bilen är för mig en gåta. I den andra bilen så var det en familj med två vuxna och två lite äldre barn som glatt busade runt. Dom störde inte någon för dom höll sig på andra sidan. Och dom hade föräldrar som lekte med dom. Så härligt att se. Dom kom faktiskt hit i går eftermiddag.

Kom hit en del husbilar i dag samt en husvagn och den parkerade bredvid oss. Fattar inte varför folk ska ställa sig så nära när det finns så gott om plats.

Har varit en bra dag och hoppas att inte morgondagens prognos stämmer för då ska det bli mulet och en del regn och det vill vi inte ha.

4 reaktioner till “Hur får dom plats?”

 1. Jag skulle gärna vilja ”gulla” med era ”vargar”. Dom verkar till att vara väldigt stora personligheter.

 2. Inte roligt med din rygg, krya på dig.
  Det gäller nog att stuva bra om man åker runt i en van. Jag är stuvningsexpert och klarar att få med det mesta i vår husbil som visserligen inte är en van men inte heller superstor.
  Vi brukar ta ut våra hundar en stund utanför husbilen när vi ser att någon tänker ställa sig alltför nära. det brukar göra susen 🙂

  1. Lite jobbigt med ryggen, det är ett gammalt problem som ibland kommer tillbaka.
   Jag är specialist med att få in mycket i kylskåpet. Och att hitta det!!
   Tar jag ut Zacko så blir det bara så mycket gullande.
   Men som vi står nu så kan ingen parkera på den sidan som vi har bodelsdörren.

   1. Bra gjort med parkeringen. Ingen vill gulla med vår ”vargar”, undrar vad det beror på? Kanske Kumas morrande från halsen?
    Han är en mycket introvert herre och gillar inte främlingar som tränger sig på.

Kommentarer inaktiverade.