Vi har det så bra

2019-12-03

Inte ett moln i dag på den ljuvligt klarblå himmlen. Och det var ingen blåst heller. Lite svalare och på morgonen var helt ok med 13 plus. Solen värmde så så gott och det blev snabb varmare. Senare på dagen i solen så var det 20 -22 härliga plusgrader.

Zacko och jag gick på en härlig morgonpromenad i dag. Tyvärr inte så långt för jag har rätt så ont i ryggen. Lite jobbigt att promerna då. Gör ont vid varje steg men smärtan försvinner under dagen när jag rör mig mig mer.

Hade tänkt städa lite idag men sköt upp det ett tag. Bättre att göra det när det är dåligt väder. Vilket det alltid blir någon gång i framtiden.

Jag valde i dag att sitta ute i solen och njuta och läsa och slumra lite när jag kändes för det. Kan man har det bättre?

Hörde på radion idag att det har varit svår halka i Sjuhäradsbygden i dag. Väldigt många trafikolyckor och andra halkolyckor under dagen.

Hörde om en dam som stod vid en stolpe och väntade på sin man. Hon vägrade att gå ett steg till. Det var så halt där hon var. Och så var det tydligen i hela Sjuhäradsbygden.

Kan ju bara tycka att vi har det så bra här i ”sommarväder” på vintern.

På kvällen så gick Zacko och jag en liten promenad och så här ser det ut nu med julbelysning.

2 reaktioner till “Vi har det så bra”

Kommentarer inaktiverade.