Så är oktober slut

2019-10-31

Trots att jag sov rätt så dåligt i natt, det var för varmt, så kände jag mig rätt så pigg i morse. Ingen snuva eller hosta.

Vädret har tydligen bestämt sig för att vara stabilt ostadigt. Helmulet och skillnaden mellan duggregn och luftfuktighet i luften var hårfin i morse. Dessutom så var det dimmigt också men bara en svag vind.

Blev en sväng till stan i dag.

Här fick vi lite extra sällskap. Dom är med all säkerhet jättesnälla men jag vill inte att dom ska komma nära Zacko. Man kan ju inte veta vad för slags ohyra dom kan smitta honom med. Visserligen är han ju vaccinerad och får en tablett Bravecto mot diverse ohyra men det känns bättre att hålla dom ifrån honom.

Bild från stan i morgondimman.

En del av en park.

Kyrkan som inte används längre som ligger på ”vår” gata.

Förra året var vi kvar i Sverige vid denna tiden. Vi bodde då på Seglora Camping. Då var det 5 plus, mulet, blåsigt och regnigt och jag tyckte det var svinkallt. Då är det mycket skönare att vara här i Peniche.

”Spänningsmästaren Dean Koontz gör svensk comeback med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk.” Så stod det på bibblans presentation av boken.

”Tystnaden” av Dean Koontz har jag läst innan men jag läste om den. Det är en bra bok som är mycket spännande i ett högt tempo. Rätt så mycket skjutande och mördande.

De som kan leva utan att lämna några digitala spår men ändå röra sig fritt och använda internet sägs befinna sig i tystnaden.

Så har denna oktober kommit till sin sista dag och som så ofta sitter jag här och funderar på varför tiden går så orimligt fort. Dagarna bara flyger iväg trots att vi tar det så väldigt lugnt. Eller är det kanske därför?

2 reaktioner till “Så är oktober slut”

Kommentarer inaktiverade.