Som en svensk härlig sommardag.

2019-10-26

Fortsatt ”sommar”väder här. Varmt och soligt, svag vind, 15 – 22 underbara plusgrader.

Så vackra rosor i härliga färger.

Blev lite travande på stan idag. Inte planerat utan det blev liksom vad det blev. Benen liksom gick av sig själv. Eller var det kanske Zacko som styrde utan att jag märkte det?

Några bilder från dagen promenad.

I dag så letade jag fram lite svalare kläder eftersom det var rätt så varmt. Så skönt att ha på sig i värmen i dag. Blev randiga lätta bomulls brallor i grönt och vitt på längden och en randig överdel i svart och vitt som gick på snedden. Så nog inte helt klokt ut men det var svalt och skönt. Och för övrigt vem bryr sig. Jag får väl se ut som jag vill?

Men portugiserna går runt i långbyxor, tjocka jackor och vinterskor. Men så klart för dom är det ju höst och kallt. Har även sett dom som har vantar och mössor.

Satt ute och läste och det var skönt. Som vanligt var det stor omsättning på husbilarna här under dagen. Två svenska husbilar for vidare i dag mot nya äventyr. Hoppas att ni har hittat trevliga platser att stanna på ikväll.

”Mittvatten” av Arne Dahl har jag läst klart i dag. Otroligt spännande. Vilket tempo och aktion från första till sista sidan. Här går det undan. Många mord och ett riktigt hemskt ”blodbad” också. Mycket vapen och många som skjuter på varandra. Spännande kamp under vattnet med dykare. Huvudpersonerna råkar ut för mycket och dom verkar vara helt övermänskliga ibland. Men verkligen bra och mycket spännande. Hoppas att det kommer en fortsättning med dessa huvudpersoner.

I natt så ska vi gå över till vintertid och alltså ställa tillbaka klockan en timme. Nu blir det konstigt för mig med tiden igen. Men det är ju bara att gilla läget. Och som vanligt så löser det sig. Om inte omedelbart så om någon dag!

4 reaktioner till “Som en svensk härlig sommardag.”

  1. Man kan ju undra hur det blir nästa år då alla länder får välja om de ska köra sommartid eller vintertid hela året. Det kanske blir en massa omställningar av klockan om man som ni kör genom flera länder. Mitt huvud gillar vintertid bäst men jag klarar bra att ställa om när det växlar.
    Ha det så gott

    1. Får väl hoppas på att man kan enas om det. Jag gillar vintertid även kallat normaltid bäst.
      Hoppas ni har haft en härlig bröllopsdag.

Kommentarer inaktiverade.