Vi gillar Bräcke

2019-07-28

Satt uppe till halv ett i natt och njöt i den svala nattluften. Gick och la mig när jag kände mig lagom kall och den kändes skönt att krypa under täcket.

I morse var det inte så varmt i husbilen för vi hade ju skugga från träden.

Det var sol som vanligt och ingen vind och 19 plus vid åtta på morgonen. Gick runt en sväng på området.

Här finns det en liten strand som får en del besök under dagen.

Ligger inte så många båtar i hamnen nu. Dom flesta är väl ute på Revsundssjön  och lever båtliv i det underbara sommarvädret.

Jag fortsatte min morgontur med att gå under tunneln till andra sidan.

Här har det tillkommit en stor uteservering till grillen som inte fanns här förra gången vi var här. Grillen fanns men inte uteserveringen.

Hus som jag gillar.

Gamla stationshuset är också fint.

E 14 går rakt genom stan.

Här finns det både ICA och COOP, apotek, systembolag samt en del annat. En glassbar som gör egen glass. Den är välbesökt. Både i går och idag när Hasse cyklade förbi så var det långa köer.

Här bor dom fint och vattennära. Både egen båt/badplats.

På förmiddagen så ökade vinden och det kändes skönt och aningen svalare. Vi höll oss i skuggan vilket det var utanför dörren nästan hela dagen. Vi fick i och för sig flytta oss framför husbilen på eftermiddagen.

På eftermiddagen så delade vi på en vattenmelon typ mindre. Kramade lime över melonen och det är så gott. Perfekt i värmen.

Kom hit några husbilar till under eftermiddagen. En tyskt och två svenskar. Det ena svenska paret kom till oss och hade lite frågor om ställplatsen här, betalning och annat. Dom tyckte det var jättefint och det är det ju. Trevligt att träffa dom.

I dag så läste jag klart ”Jungfrudansen” av Stephen Booth. Den var rätt så bra men lite rörig ibland. Även lite obehaglig om man är djurvän. Märkliga mord och en aning ologisk ibland med märkliga händelser. Och inget var som man trodde!

I kväll åt vi raggmunk med stekt rimmat fläsk och det smakade gott. Bra med lite salt i värmen.

Har ingen plan för i morgon.