Väderomslag!

2019-07-01

Här har vi parkerat vid Ångemanälven i Sollefteå. Mycket fin plats att vara på och gångavstånd in till stan. Det var 6 år sedan.

Temperaturen sjönk under natten och på morgonen var det 17 plus och rätt så krafitig blåst och växlande molnighet. Gick ut med Zacko redan halvåtta i dag och det kändes svalt och jag tyckte det var skönt.

Vid tio körde vi till Rydal. Jag gick ner till tvättstugan och matade dom tre tvättmaskinerna och satte igång dom. Hasse hade hjälpt mig att bära ner den tyngsta påsen och det var jag glad för.

Mitt på dagen så kom regnet och det kom i form av häftiga störtskurar. Inte mycket uppehåll mellan skurarna. Efter en timme ca blev det uppehåll och jag passade på att gå en sväng med Zacko. Lämnade honom sedan i lägenheten med Hasse. Tog ”dramaten” med mig och gick till tvättstugan. Lite enklare att dra tvätten i den än att bära. Vid fyratiden så var allt på plats och sängarna renbäddade.

På kvällen var kände jag inte för att ställa mig och laga mat. Det blev en beställning via Onlinepizza.se hos Fritsla Bar Och Kök. Vi valde kebab i dag. Hasse med pommes och jag med sallad. Nu har dom en ny funktion där man kan förbeställa, jättebra. Jag la min beställning vid femtiden för att få maten levererad till 18.45. Det fungerade jättebra.

I morgon ska vi gå upp redan halvsju för då är det dags för Hasse att köra husbilen till Codat. Hoppas att dom lyckas få ordning på toan och en spisplatta som det bara kommer lite gasol till. Inte sparlåga ensingång.

Sedan så får vi se hur det blir och vart vi kommer att köra.