Dill nästan överallt!

2019-06-22

Bara 15 plus på morgonen i dag, växlande molnighet och lite småblåsigt. Superstilla här idag.

Tog en sväng bort mot kyrkan och parken där bakom.

Fanns några änder där.

Även lite kultur finns det.

Dagen blev ungefär likadan som gårdagen. Jag och Zacko satt ute mest hela dagen och det gjorde Hasse också. Han tog sig en cykeltur till centrum och där var det väldigt lugnt. Mycket lite trafik idag på gatan längs med ställplatsen.

Under dagen kom det hit fyra husbilar och parkerade här så nu var vi inte ensamma längre. Det var inga som vi kände.

Även om dagen var sig lik så var inte maten det. Hade ju kokt lite många potatis i går så idag så blev det dillstuvad potatis med isterband från Lidl. Så himla gott.

Använde färsk dill som jag klippte och sedan så fanns det små dill överallt i köket. Är så jobbigt att ta reda på. Det sprider sig överallt. Oftast så föredrar jag fryst dill men nu så hade jag ju en stor knippa färsk dill. Undra om det går att frysa in den. Det ska jag kolla. Och det har jag gjort här. https://www.land.se/tradgard/frysa-in-dill/

Får se i morgon om vi står kvar eller vad vi bestämmer oss för.