Vad vi har det bra!

2019-06-21

Vaknade vid halvåtta och kände inte för att lämna sängen. Tänkte bara sova en halvtimme till men det blev två timmar. Behövde nog det efter att ha sovit dåligt i tre nätter. Både Hasse och Zacko sov lika länge.

Morgonen var skön med 18 plus, lite moln och svag vind. Bra väder att promenera i.

Duvorna har morgonmöte på taket.

Hasse hade tagit ut en stol till mig så jag satte mig där ute i solen. Zacko ville också vara ute vilket han så klart fick. Lite svaga vindar fläktade skönt. Molnen kom och gick och täckte solen ibland. Så härligt att sitta ute i dag.

Hasse cyklade iväg till Ica på förmiddagen. Han skulle handla en burk Hovmästarsås. Fanns ingen kvar i kyldisken men det fanns kvar bland glasburkarna, (ingen kylvara). Så bra för då slapp jag försöka göra en egen sås.

På eftermiddagen så åt vi jordgubbar med socker (dom var inte så söta)och mjölk. Smakade sommargott.

Vid femtiden flyttade vi in för då hade det blivit helmulet och lite svalare.

Senare på kvällen vid sextiden blev det lite sol igen. Och sedan vid halvnio så började det regna.

På kvällen åt vi matjessill med gräddfil och gräslök, dillkokt nypotatis, gravad lax med Hovmästarsås (den var god) och kokt ägg med röd stenbitsrom. Smakade bra och mätta blev vi.

Som vanligt stod radion på och vi lyssnade på ett program i kväll som vi tyckte var så bra. Det var På dejt med – Jessica Andersson, vilket är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn. Det är en artist som jag verkligen gillar.

Kvällen här var lugn och vi var ju helt ensamma på ställplatsen vilket vi inte alls hade något emot.

Hoppas att ni som läst här har haft en trevlig midsommarafton och önskar alla en fortsatt trevlig helg.

Tror vi blir kvar här i morgon också.