Trivsamt här tycker vi

2019-05-18

Solen lyste välvilligt ner över oss även denna morgon och det var 15 plus i skuggan. Blev en härlig morgonpromenad.

Dessa stenar, med text på, finns utplacerade på många olika platser häromkring. Där står det hur långt det är till olika platser som man kan ta sig till på cykel/promenadvägarna här.

För Zacko och mig blev det en härlig morgonpromenad här.

En del av första delen!

Tror man kan gå/cykla här hur på långt som helst, i alla fall till nästa ort.

Stannade för att fota ut över vattnet.

Så mysigt här tyckte jag. Finns många liknande platser här.

Hasse cyklade iväg en sväng på förmiddagen till hamnen. Han kom hem med två goda frallor med typ matjesill som han hade köpt från båten som säljer rökt fisk och annan mat.

Så här såg den ut. Och det smakade super gott. Vi var mätta och nöjda hela eftermiddagen. Den var inte inplastad utan nygjord efter beställning. Så fräscht.

Det blev riktigt varmt i dag, en bra bit över 22 plus i skuggan och det gick inte att sitta ute i so!en för där var det över 30 plus kändes det som. Lite för hett för att vara trivsamt. Skönt att sitta inne i husbilen och känna lite svala vindar som sveper in genom våra öppna fönster, takluckor och dörr.

Mycket folk som promenerar/cyklar här men så är det också trevligt och fint iordninggjorda stråk. Zacko och jag var ute och gick en hel del under dagen och vi försökte hålla oss i skuggan.

Vill man ha trevlig läsning så läs denna bok av Karin Alfredsson ”Sista färjan från Ystad”. Mycket underhållande kan väl säga att den var svindlande.

I morgon tänker vi fortsätta norrut.