Rullade några mil

2019-05-10

Morgonen var lätt regnig och det var milt, 11 plus.

Bra gång/cykelvägar finns det här. Gäller bara att se upp för cyklister!

Blev sedan på hemvägen genom stan som redan halv nio var livlig med många öppna affärer. Köpte frallor i en av alla ”Bagerier” som finns här. Gick förbi tre och handlade i det fjärde.

Strax efter 10 var vi klara för avfärd. Det är så tråkigt med grus/sand utanför dörren. När det är vått så drar skorna och Zacko in alldeles för mycket sand/grus. Och det gillar jag inte.

Som sagt så körde vi iväg. Kom ut till motorvägen och där var det mycket trafik. Agda ville att vi skulle köra mot Hamburg så det gjorde vi. Trafiken tätnade och blev till kö. Gick långsamt framåt. Det var vägarbete och tre filer blev till två därav köbildning. Efter ca en kvart tog det slut och vi skiftade motorväg. Nu flöt det på bra.

Började bli dags för kaffe men vi fick köra rätt länge innan det kom en rastplats. Men då smakade det extra gott.

Vi kom sedan fram till Grabow som var dagens mål. Rullade sakta genom stan på dom stensatta gatorna. Det är otrolig skakigt. Kom fram till ställplatsen och parkerade.

Trevlig utsikt framför husbilen.

Vädret var nu ostadig med en del skurar men uppehåll med lite sol emellanåt. Tog en sväng med Zacko och hann in utan att bli våt. Satte mig sen och läste en stund.

Zacko vaktar sin aktivitetsboll.

Vi blir nog kvar här imorgon.