Extra lat i dag

En underbar plats för att sitta och titta ut över havet som ständigt är i rörelse.

2019-03-03

När jag vaknade i morse så regnade det. Låg kvar en stund och lyssnade på plasket på taket och efter en stund så slutade det. Dags att gå upp då och komma iväg ut med Zacko. Det var 5 plus, helmulet och en svag vind och det blev en rätt så lång promenad.

Resten av dagen fortsatte det att vara mulet men det kom inte mer regn och det var jag inte ledsen för.

Så var det dags för Vasaloppet i dag och det lyssnade vi på. Det verkade vara väldigt jobbigt att köra detta mastodontlopp i dag för det snöade och blåste visst hela tiden. Hörde några som blev intervjuade på olika platser längs med spåret och dom tyckte att det otroligt jobbigt. Vi blev trötta bara av att lyssna.

I dag gjorde vi absolut inte med än nödvändigt och knappast det. Vi var verkligen superlata i dag. Men mat skulle vi ju ha. Jag hade köpt sill i går så i kväll blev det stekt sill med dillkryddad potatismos. Blev några sillar över till inläggning, det är så gott och det ska vara mycket lök.

I dag så sänd Svensktoppen 21.30 i kväll och det tänker jag lyssna på. Sedan kommer Karlavagnen och det ska jag också lyssna på. Så tråkigt om vi inte hade haft radio.

I morgon ska det enligt prognosen bli en del regn men även lite sol. Växlande molnighet är väldigt vanligt, bättre det än bara helmulet.