Tillbaka till Seglora

En bild ifrån parkeringen i Torremolinos.

Kylig och mulen morgon, 2-3 plusgrader och verkligen en kall vind. Försökte gå snabbt för att hålla värmen men det är inte lätt med en Zacko som har så mycket att nosa på för att inte tala om alla kissestopp. Skönt att komma hem igen och in i värmen.

På eftermiddagen packade vi ihop. Innan vi skulle köra tog jag ut Zacko på en runda. När vi närmade oss husbilen så mötte jag ett par som just hade parkerat sin personbil. Så hör jag mannen säga ”Jag läser din blogg”. Vad förvånad jag blev och liksom bara stannade upp. ”Så roligt” svarade jag sedan. Vi pratade en kort stund och dom var på till Herr Ober för att äta schnitzel. Hade läst på min blogg att vi tyckte att den var så god. Hoppas att ni tyckte maten smakade bra! Var kul att träffa er hoppas vi ses igen.

Vi körde sedan till MM och jag gick in och handlade. Hade en rabattkupong på 5 % så jag passade på att köpa lite produkter som har lång hållbarhet. Nyponsoppa bland annat som jag äter tillsammans med filmjölk varje dag. Det är så gott och hälsosamt ( gott vet jag hälsosamt tror jag).

Fortsatte sedan till Rydal och där stannade vi till en stund. Jag bar in min dator för jag skulle skriva ut några papper som vi skulle skicka in till Folksam angående Hasses skada. När det var klart så stoppade jag ned kvitton och andra handlingar i ett kuvert för att skicka till Folksam. Satte på frimärke och lade det i brevlådan i Rydal.

Sedan så fortsatte vi till Seglora camping och parkerade på ”vår plats”. Kändes lite som att komma hem.

Lyssnade på Mello i kväll och jag tyckte att dom som jag gillade gick vidare till finalen.

Vi blir nog kvar några dagar här i Seglora.

2 reaktioner till “Tillbaka till Seglora”

 1. Hejsan,
  Jo då, snitzlen smakade bra och Jag (Per-Åke) fick en god öl till den också. Håller med dig, det drog svinkallt igår hoppas det blir varmare framöver så man kan vara ute mer. Köpte bäddmadrasser på Jysk igår så nu är den nya husbilen klar att användas, kanske skall prova Seglora camping, har knappt varit åt det hållet trots att man bor i Tranemo, ha det så gott.

  1. Hej
   Det var ju bra att maten var ok. Vi har också köpt bäddmadrasser på Jysk och är väldigt nöjd med dom.
   En tur till Seglora kan ju vara lite lagom med nya husbilen.
   Ha det så bra.

Kommentarer inaktiverade.