Körde en sväng

Bilder från parkeringen där vi stod i Fabrica. Fin utsikt ut över havet och alla dom små båtarna.

2019-02-23

Det var mulet på dagens morgonpromenad, ingen vind och 2 – 3 plusgrader. Hittade inga vårtecken i dag.

Denna lilla stuga ligger vackert ner mot Viskan.

Mossbelupna gamla stammar som har legat över det lilla vattendraget ”hur länge som helst” verkar det som.

Lite senare på förmiddagen så försvann molnen och det blev soligt och lite varmare just i solen. Då hände det. Jag blev helt plötsligt jättesugen på en semla. Klockan var halv ett och Kinna Finbageri stänger 13.00 på lördagar. Jag fick bråttom till bilen och Hasse och Zacko hann också med. Parkerade utanför affären med 10 minuter till godo. Personalen höll på att städa och det fanns inte en semla inom synhåll. Jag blev i ärlighetens namn lite besviken. Köpte varsin bulle till oss som såg goda ut, det enda i stort sett som fanns kvar.

Körde sedan till Lidl och för att bunkra upp lite med kolsyrat vatten och cocacola. Lite annat trillade också ner i vagnen.

Blev sedan, som vanligt, ett stopp i Rydal för att tömma postfacket. Där fanns ett litet paket till mig från Apoteket som jag hade beställ i onsdags. Fungerar bra med PostNord tycker jag. Fortsatte sedan till Seglora och parkerade utanför husbilen. Jag gick en sväng med Zacko och det var riktigt skönt i solen men lite kyligt.

Blev lite kaffesugen så Hasse bryggde lite kaffe till oss. Gevalia som vi gillar mest. Smakade gott till vår bullar (hade varit godare med semlor).

Gick sen ut med Zacko igen, han stod och pep vid dörren. Hasse var också ute då och pratade med grannen som står med sin husbil framför oss. Jag stannade till en stund också. Zacko blev rätt så fort otålig så vi gick en sväng längs med ån. Fint att gå där.

På kvällen så lyssnade jag på Mello och det var rätt så bra låtar i kväll. Jag tyckte mycket om ”Kärleken finns kvar” med Ann-Louise Hansson.

Kvällen gick sedan snabbt mot natt och det började bli dags att fundera på att hitta till sängen.