Ny webbläsare

Det var många husbilar på bouleträffen i Huercal-Overa som brukar gå av stapel i slutet på februari. Här finns det en stor gratis ställplats som ligger centralt i staden. 

2019-02-11

I morse var det mulet och det föll ett mycket lätt duggregn. Termometern visade på 2 plusgrader men den svag vinden var kall så det kändes som minus 2.

Mitt på dagen så försvann molnen och gav fritt spelrum för den underbara solen. Stod man lite i lä så värmde den gott.

Jag trodde jag skulle lösa mitt datorproblem i dag men det verkade ett tag helt hopplöst. Laddade ner ett par program som utgav sig för att dom kunde fixa det. Jag använde nu webbläsaren Firefox, en äldre version, eftersom både Chrome och Edge inte ville fungera.

Reperationsprogrammen scannade av datorn och hittade många olika slags fel. Klickade på ”fixa till” och så satte det igång. Det gick en kort stund så kom det upp att gratisversionen var förbrukad och det var dags att betala. Den informationen hade inte framkommit innan. Men ok, tänkte jag, ett par hundralappar kunde det ju vara värt för att få det att fungera igen. Tryckte på den billigast versionen och sen på betala och jag valde då PayPal. Men se det gick inte att betala varken på den ena eller den andra. Då blev jag sur och avinstallerade programmen.

Som jag skrev så använde jag en äldre version av Firefox och nu så ville dom att jag skulle installera den senaste versionen så det gjorde jag. Tog inte så lång stund. Sen ville dom att jag skulle registrera ett konto så det gjorde jag också. Dessutom tyckte dom att jag skulle installera Firefox på fonen och androidplattan. Så det gjorde jag. Och sedan så fungerade Firefox hur bra som helst. Undrar bara hur länge?

Nu var det dags att fixa till sidan så som jag ville ha den samt lägga till en del sidor och ta bort åtskilliga som var för gamla. Lägga in lösenorden på dom sidor som vill ha det och spara dom så att det blir enkelt sedan att logga in. Bäst är att vara kvar inloggad där det går.

Nu har jag kommit i kapp med bloggen och det tycker jag känns bra.

Till slut vill jag berätta att Hasse gör framsteg varje dag. Han har nu börjat att gå rätt så långa promenader med lite träningsvärk som följd. På slät mark kan han gå med bara en krycka och inne i husbilen går han utan käppar. Hoppas verkligen hans rehabilitering fortsätter på detta positiva sätt.

10 reaktioner till “Ny webbläsare”

 1. Åh skønt at bloggen er tilbage, var ved at blive lidt urolig
  Men allerbedst at Læse om Hasses fremskridt, snart springer han omkring , han har jo en del at indhente
  Kram fra os

  1. Men tack för ni tycker det. Ja, Hasses framsteg är vi mycket glada för. Så roligt att se att han går iväg på allt längre promenader.

 2. Härligt att datamaskinen fungerar igen, strongt gjort! Vi är så glada att det går bättre för Hasse igen. För ett år sedan träffades vi i Calpe.

  1. Tack, jag är mycket envis och tillhör typen ”kan själv”. Fast jag tar gärna emot hjälp också. Roligt att ni gläds med oss över Hasses framsteg. Hoppas vi ses igen.

 3. Skönt att det går på rätt hål för Hasse, hållet tummarna för er skull. Vi syns framåt somnaren är bara 48 dagar till vi tar ut husbilen från vinter dvalan. Bosse och Ann-Sofie. (GUCCI) taxen.

  1. Det är så roligt att det går så bra nu för Hasse. Nu är jag glad för att datorn/internet funkar igen. Hoppas ni har det bra?

Kommentarer inaktiverade.