Gott med pizza

Huercal-Overa en trevlig stad att besöka. Här finns det många affärer och mycket annat.

2019-02-10

Efter blåsten i natt så var det inte så stora vattensamlingar på campingen längre. Mulet var det på morgonen och 2 – 3 plusgrader när Zacko och jag gick iväg. Blåste lite och det kändes som det var någon minusgrad för vinden var kall.

Strax efter 12 så körde vi iväg med personbilen. Resan gick till Skene och Visko, skoaffären som även har en hel del annat. Hasse hittade rätt så snabbt ett par skor som han gillade. Provade dom och han tyckte dom kändes bra. Ingen anledning att prova några fler. Jag behövde nya handskar och det hittade jag. Brukar ha problem med att hitta rätt storlek men här hittade jag ett par S och dom passade perfekt. Det hela gick rätt så fort, vi skyndade oss för vi hade ju Zacko ute i bilen.

Blev sedan en tur till MM för lite inköp, alltid något som fattas. Sen körde vi hem. Klockan hade hunnit bli 2 så jag tog Zacko på en promenad. Så trevligt att promenera nu när det är barmark. Dessutom så varken regnade eller blåste det nu.

Vi blev sugna på pizza i dag. Nu så går det att beställa pizza ifrån Fritsla Kök och Bar och få den levererad hit genom Onlinepizza. Så det gjorde vi. Valde varsin båtpizza med kebab. Fick den levererad till dörren och den var varm. Smakade jättegott. Sedan drabbades vi av paltkoma och Hasse gick och vilade en stund och jag satt i soffan och slumrade. Efter en stund var vi pigga igen.

Fortfarande har jag inte fått någon ordning på internet. Men jag fortsätter jobba på det. Får nog snart ge mig och lägga ut en fråga på klubbsidan. Där får man ju hjälp med det mesta.