Datorhaveri!!

Det finns så klart även en strand här i Salobre¨na. Denna delen är inte så inbjudande för bad. 

2019-02-08

På kvällen i går så började min dator att krångla. Den började bli så seg och liksom dog lite åt gången tills den var helt stendöd. Jobbade med den i flera timmar och har fortsatt med det i dag.

Natten var som jag hoppades regnig och blåsig så en del av snön hade försvunnit. Dock inte det isiga hala som låg kvar på campingområdet. Så på morgonen när jag skulle gå ut med Zacko så körde Hasse oss upp till vägen. Blev en bra promenad på barmark även om det var lite blåsigt och kallt. Det var 4 plus men det kändes kallare för det var is i vinden. När jag kom tillbaka ringde jag till Hasse så han fick komma och hämta oss där.

Hemma igen så var det dags för att ta itu med datorn igen. Den startade och kom igång men mer var det inte. Inget fungerade. Använde sedan ett program som rensade bort gamla filer och en massa annan skit. Gjorde en systemåterställning men inget hjälpe. Den fortsatte bara att ”tugga”. Allt tar så lång tid och det mesta av tiden går åt till att vänta och vänta.

Under dagen så regnade det en hel del och snön och isen töade bort bra. Nu började det dyka upp en del barmark så det gick lättare att ta sig fram utan att halka. Men i stället blev det stora vattensamlingar och en del sörja att ta sig fram genom. Enligt väderprognosen så kommer det att bli rätt så mycket regn ett tag framöver och några plusgrader. Bättre än snö i alla fall.

Jag har tydligen råkat ut för en systemkrasch och har jobbat med det hela dagen och på kvällen är det fortfarande inte löst. Mesta av tiden går åt till att vänta och åter vänta. Har gjort systemåterställning, kört program som har rensat bort gamla filer och annan skit. Datorn är i gång men så otroligt långsam. Fortsätter att försöka lösa problemet.