Lite av varje

En liten bit strand utanför Quarteira.

2019-01-25

Morgonpromenad i några minusgrader som vanligt. Det var mulet och inte speciellt skönt att vistas ute så det blev inte så värst lång promenad. Ett plus är ju att det inte är någon halka. Senare på förmiddagen tittade solen fram några timmar och förgyllde dagen för oss. Då var det rätt så skönt att ta en promenad och känna att solen faktiskt värmde lite.

På eftermiddagen tog jag bilen och körde för att byta ännu en tom gasoltub mot en full. Nu har vi två fulla tuber och en som vi använder. Det går lite gasol nu till uppvärmning när det är flera minusgrader. Vi vill ju ha det varmt och skönt inne. Är ju bara 10 amp här och då kan vi bara köra värmen på tvåan, kör vi på trean så går proppen och det vill vi ju inte.

Sedan så passade jag på att uträtta några ärenden när jag ändå var ute och körde.

Zacko var kvar hemma hos Hasse och vad han blev glad när jag kom hem igen. Han är en riktig liten mammagris.

I dag så förlängde jag tiden för hyrbilen. Har hyrt den till tisdag och nu tog jag två veckor till vilket vi hade bestämt oss för att göra. Ska visst bli en del snö nästa vecka och då vill vi inte köra med husbilen. Måste ju handla mat rätt så ofta, ryms ju inte hur mycket som helst i kylskåp och frys.

Så var det dags att köpa hundmat också. Det beställer jag från https://vetzoo.se/ där dom har den specialkost som Zacko ska ha. Om det nu fungerar som jag har tänkt så ska vi få det levererat direkt till husbilen.

I kväll åt vi något som vi tyckte var mycket gott. Det var bakad potatis med Skagenröra. Potatisen bakades i campingen kök och röran hade jag köpt på Ica. Det var mycket lättlagat och vi blev verkligen mätta.

Kvällen förflöt lugnt och som vanligt lyssnar vi på Karlavagnen.