Flyttade på oss

2019-01-08

I dag så fyller min yngsta kille år och han har hunnit bli 42 år gammal. Suck, vad tiden rusar i väg.

Regnet plaskade lugnt på taket under natten och det fortsatte det med en bit in på förmiddagen. Blev en något våt promenad genom Kinna utan vind och 6-7 plusgrader.

Vi hade tänkt stå kvar här en natt till med så blev det inte. Hörde på väderprognosen att det skulle bli regn/blötsnö på eftermiddagen och temperaturen skulle sjunka. Vi började då att fundera på att köra härifrån. När sedan saltbilen tog ett varv på parkeringsplatsen så bestämde vi oss för att lämna platsen. Vid utfarten härifrån så finns det en en lite brant uppförsbacke som, om det blir slirigt/halt, kan vara svår för oss att komma uppför.

Alltså bestämde vi oss för att köra härifrån på eftermiddagen. Packade ihop och var på väg efter 10 minuter ca. En stund senare körde vi in på Seglora camping och eftersom platsen vi lämnade var tom så parkerade vi där.

Vädret blev sedan svalare och kröp ner under nollan och under kvällen så kom det lite snö som la sig på marken. Fy vad jag ogillar det.

I dag läste jag klart ”Darktown” av Thomas Mullen. Det var verkligen en mörk historia. Handlar om dom första färgade poliserna i amerikanska södern, Atlanta, 1948. Svårt att förstå hur hemskt det var där på den tiden men det var en bra och spännande kriminalroman.

Nu får vi se hur länge vi blir kvar här. Beror ju en del på hur vädret kommer att bli.

Hittade denna roliga bild på en hjälpreda i köket.