Nu börjar det bli för kallt

2018-10-26

Lätt molnigt och kallt och den bleka höstsolen värmde inget när den tittade fram ibland. Det var 8 plus och kändes mycket kallare. 

Zacko träffade en lite tik i dag och dom gillade varandra. Det var knappt att han ville fortsätta med mig. 

Ett fint hus som jag passerade i dag

Efter vår morgonpromenad så var det dags för lite praktiska göromål. Jag koker alltid ägg var tredje dag och det var dags i dag. Vi äter jämt vars ett ägg på förmiddagen. Är både mycket gott och hälsosamt. Tänk att för en del år tillbaka så var det i stort sett livsfarlig att äta mer än ett ägg i veckan. Man fick ju förhöjda kolesterolvärde av ägg. Men nu låter det helt annorlunda. Dagens hälsogurur uppmanar nu att man ska äta många ägg. Tänk vad det kan ändra sig!! Undra när det inte är bra att äta för många morötter och annan mat som anses nyttig i dag? Det mesta ändrar sig över tid.

På förmiddagen så kom det ett trevligt par och hälsade på. Det var kul att snacka en stund. Hoppas vi snart ses igen.

Det började sedan regna och det höll det på med i stort sett hela dagen. Vi halv ett så lämnade vi Örkelljunga och körde mot Laholm och sedan mot motorvägen norrut. Det var inte så mycket trafik och det flöt på bra. Blev en paus vid Himle för lite rastning av Zacko. Skönt att röra på sig trots att vädret var uselt. Vid Varberg så blev det vägen mot Kinna. 

När vi kom till Rydal så parkerade Hasse husbilen där och jag gick bort till lägenheten för att hämta posten. Det var inte så mycket, mest sån där adresserad reklam. Men vårt lilla smala utrymme i boxen var så gott som fullt.

Vi fortsatte sedan till Seglora familjecamping. När vi kom dit gick vi bort till receptionen och fick ett så varmt välkomnade av Yvonne. Alltid lika trevligt att komma hit. Pratade lite om var vi kunde parkera utan att få en stor vattensamlings utanför dörren. Så i dag parkerade vi på en annan plats för där vi brukar stå var det väldigt mycket vatten.

Det är kallt nu och det var bara ett fåtal plusgrader på kvällen. Tror att det kommer att bli minusgrader i natt. Och det var snö på backen i kväłl när Zacko och jag gick ut en kort stund.

I morgen så ska vi köra en sväng till Borås.