Inte så långt i dag

2018-10-18

I morse var det hög luftfuktighet och till och med lite duggregn samt lite svag vind. Tog en sväng med Zacko som vanligt. Gick runt en del i närområdet där det finns fina trottoarer att gå på. Sedan så lämnade jag Zacko i husbilen till Hasse och gick för att hämta frallor i badhuset.

Sedan så körde vi till VA platsen och tömde och fyllde. När det var klart så fortsatte vi vår resa i dag. Den blev 2,6 km lång. Vi kom då fram till en annan ställplats här i Wilhelmshaven.

Här kör man in över biltvätten.

Och här har vi parkerat. Här är vi helt ensamma och det är inget som vi har ont av.

På eftermiddagen så luckrades molntäcket upp och det blev en del sol. Det kändes skönt att gå ut fast det blåste en del. Och gå ut på promenad blev det en del under eftermiddagen. Zacko hade lite dålig magdag, han hade nog fått i sig något olämpligt för han spydde samt hade en del sprutdiarré. Han mådde verkligen dålig ett tag. Men på kvällen så mådde han bra igen och var sitt vanliga glada pudeljag igen med svansen upp. Det tyckte vi var så skönt.

I morgon tänker vi nog fortsätta mot ett nygammalt mål eller så står vi kvar.