Mest regn och grått

2018-09-11

Mulet och grått, 15 plus, småblåsigt. I dag så gick vi bort till strövområdet.

Det heter Häljadalen. Trevligt område som skulle bli trevligare om det hade fått lite omvårdnad.

Ser rätt så slitet ut. Dammen hade behövts rensas upp.

Syns att hösten är på gång. Vi klarade oss utan regn men när vi kom igen så började det regna.

Vid tvåtiden så körde vi iväg och det blev först en sväng till Rydal för att kolla posten. Inget av intresse fanns i postfacket. Fortsatte till Skene där vi som vanligt parkerade utan för restaurang Casablanca. Hasse gick till rehab och jag och Zacko tog en blöt promenad. Inget störtregn men ett milt ihärdigt regnande var det. Tänkte gå runt ett kvarter och det innebar en promenad på en smal trottoar. Det fick jag skippa för när bilarna körde förbi där så skvätte det vatten upp på trottoaren. Vände och gick samma väg hem igen.

När Hasse kom tillbaka så gick jag till Casablanca http://www.restaurangcasablanca.se/   och köpte sushi som vi ska har till middag i kväll.  Det ingår Misosoppa och den åt vi med en gång. Smakar så gott och är faktiskt rätt så mättande.

Körde sedan till Lidl. Dags för att köpa mer av deras goda kolsyrade vatten, Saskia. En del annat behövdes också. Det var extrapris på deras toapapper som jag brukar köpa så det blev två förpackningar av det.

Vi fortsatte sedan till Kinna och resecenter. Nu parkerade vi på den bakersta platsen för det stod en husbil på den första platsen. Kvittar för vi ska bara stå här i natt.

Ja, så åt vi sushi till middag och det smakade jättegott. Vi blev så mätta men man blir ju inte så däst efter denna typ av mat som man blir av en kötträtt.

I morgon ska Zacko till Annikas hundsalong för SPA behandling. https://annikashundsalong.se/ Han är verkligen mycket långhårig nu. Vi ska vara där redan klockan nio så vi  går hemifrån en halvtimme tidigare. Det är alltså gångavstånd härifrån och dit. Sedan så kommer Hasse dit med husbilen. 

Sedan så har vi tänkt köra lite mer söderut och korsa en och annan gräns. Blir en liten kort tur och vi får se var vi hamnar.