En favoritplats

2018-08-22

Det var allt annat än tyst här på natten. Ute på vägen så kördes det kontinuerligt och ifrån parkeringen här så körde tradarna iväg efterhand som deras vilotid var slut. Var uppe vid femtiden och då så var det ett djävla brummande här. Och jag somnade om innan huvudet landande på kudden. Detsamma sa Hasse som var uppe en timme senare.

Gick upp vid halvåtta och gick en sväng med Zacko som vanligt. Finns en tunnel under vägen och dit gick vi.

På andra sidan så finns det grusvägar och där promenerade vi en bit. Det var uppför och så jobbigt. Men när jag sedan vände så var det så klart nerför. Och efter tunneln så var det uppför igen. Krångligt, nej inte alls. Men att gå uppför är tungt.

Strax innan nio så var vi på väg norrut igen. Det var mycket trafik på E20 och många tradare. Trafiken flöt på bra för det mesta. En bit efter Mariestad så svängde vi av till vänster och väg 26. Här var det mycket lite trafik. När vi kom fram till Gullspång körde vi bort till Göta Holme vid älven och parkerade. Det var två husbilar här när vi kom och senare på eftermiddagen/kvällen så kom det hit några till.

Det är fint här.

I morse var det som vanligt växlande molnighet, lite sol ibland och lite blåsigt. Samma väder hela dagen och temperaturen låg mellan 15 – 22 plusgrader.

Tyckte det var väldigt lite husbilar på vägen i dag. Mötte bara ett fåtal på resan hit. Är alla pensionärer hemma och ”klipper gräset” nu när det har börjat växa i dag. Och var har alla turister blivit av?

Vi stannar kvar här i morgon.

2 reaktioner till “En favoritplats”

    1. Vi kommer att köra dit på fredag. Ska bli så roligt att träffa alla klubbisar igen. Ser fram emot en mycket trevlig helg.

Kommentarer inaktiverade.