Till Gislaved igen

2018-07-26

21 plus ute och 21 plus inne var det i morse vid åttatiden. I natt så hade det varit en del svalare ner mot 13 plus vid 4 – 5 tiden. Det är då som det är skönt med öppet fönster så man kan känna den svala luften som kommer in. Eftersom det då var vindstilla så liksom svalkan bara sipprade in. Vindstilla var det även på morgonen och temperaturen ökade snabbt när solen steg på himlen.

Vid tvåtiden så var det dags för oss att köra till Skene. Tar inte så lång tid att köra dit. Parkerade och så gick Hasse till rehab och jag och Zacko gick en sväng, börjar bli rutin nu.

När sedan Hasse kom tillbaka så gjorde vi samma sak som vi har gjort dom senaste veckorna. Vi körde till Gislaved. Det var inte så mycket trafik och som vanligt mötte vi en del husbilar.

När vi kom fram så körde vi mot centrum och parkerade. Jag gick bort till Systembolaget för att handla vin och öl. Sedan så fortsatte vi till Lidl och där på andra sidan rondellen ligger det ett gatukök. Körde dit och parkerade. Gick och köpte varsin grillad korv med mos och räksallad. Smakade faktiskt riktigt gott. Jag har varit sugen på det ett tag. Sen körde vi till Lidl och gick in dit. Det var väldigt varmt ute nu vid sextiden på kvällen och svalt och skönt i affären.  Köpte en liten bordslampa med ledbelysning och den går att använda både med 230 v och 12 v. Det är bra ljus i den. Jag gillar att kunna rikta ljuset mot det som ska ha ljus. Nu är det så också att mina ögon behöver mer ljus för att det ska kännas bekvämt att läsa. Blir så med stigande åldern sägs det.

Nu blir vi nog här några dagar. Det är så skönt att kunna stå i skuggan av träden. Blir en del svalare inne och behagligare att sitta ute.

2 reaktioner till “Till Gislaved igen”

  1. Ja, nog behövs det skugga. Vi står nu i kanten av en skog för att det ska vara drägligt. Jag klarar inte den här värmen. Hoppas det kommer lite regn snart, så det blir behagligare luft.
    Hoppas det går framåt för Hasse. Träning på egen hand kan ta emot i värmen. Ha dé gott!

    1. Det är jobbigt med denna värme. Skönt på kvällen när det har blivit några grader svalare. Det går framåt för Hasse och han promenerar i skuggan av träden här.

Kommentarer inaktiverade.