Mest mulet

2018-07-23

På morgonen var det hög luftfuktighet till och med lite lätt duggregn och 17 plus och inte en enda vindpust. Zacko blev lite fuktig i pälsen och på marken så var det lite mörkare på asfalten. Efter en stund så var det torrt igen.

Som vanligt så blev det tomt på husbilar här några timmar. Sedan så kom det en husbil och det var bekanta till oss. Dom hade varit på Seglora Camping och hade hälsningar till oss därifrån. Kul att träffa igen.

Det var mest mulet hela dagen och det var en behaglig temperatur på 20 – 24 plusgrader. Men rätt så sent på eftermiddagen så luckrades molnen upp och det blev soligt och genast några grader varmare. Började även blåsa lite vilket var skönt.

Vi brukar använda vår egen dusch i husbilen för det är bekvämast men idag så provade vi duschen här på ställplatsen. Det har ju kommit dit en liten duschkabin där. Den fick helt klart mer än godkänt. Bra tryck på vattnet och termostaten fungerade perfekt. Kanske var kabinen i minsta laget men vi är ju vana vid duschen i husbilen som är lite mindre.

På kvällen så kom det flera husbilar hit och vid halv nio så var det 5 husbilar här.

I morgon så är det dags för rehab igen för Hasse så vi kör till Skene i morgon.