Stackmoln på väg

 

2018-07-16

I morse så var det åter en varm morgon med 20 – 25 plus, svag vind och inte ett moln. Känner mig nästan som bofast i Gislaved nu. På vår morgonpromenad så har dom som jag möter börjat hälsa och stanna för en liten pratstund. Faktiskt riktigt trevlig tycker jag. Och Zacko också för dom flesta har hund med sig.

På eftermiddagen väntade vi på att stackmolnen som vi såg en bit härifrån skulle komma hit och skymma solen lite. Dom flyttade inte på sig på flera timmar. Men vid femtiden så kom dom äntligen hit men det blev inte så mycket svalare för det. Hölls sig omkring 30 plus i skuggan. Molnen släppte även ifrån ett fåtal droppar regn.

Som vanligt så var det tomt några timmar här på dagen och sedan på eftermiddagen så kom det en del husbilar hit. Det var nån holländare, norrman, tysk och svenskar.

Blev lite svalare på kvällen och vid nio så var det ”bara” 25 plus ute och en svag vind.

I morgon så kör vi till Skene för det är dags igen för Hasse att gå och träna på rehab. Efter det så kör vi till Rydal.