Dags för rehab

2018-07-05

I morse var det lite moln, 19 plus och svag vind. Rätt så behagligt fast när solen var framme och det inte fanns någon skugga så var det hett.

Vid ett så var vi klara och körde iväg. Stannade först vid Frendo i Kinna och jag gick dit och hämtade ett paket som innehöll en ny cykelkorg till Hasses elcykel. Sen fortsatte vi till MM för att som vanligt fylla på lite.

Jag gick först en liten sväng med Zacko och Hasse packade upp paketet. Han blev nöjd med cykelkorgen. Sen gick jag och slängde kartongen på återvinningsstationen som ligger här. Fortsatte till affären och handlade. En del som inte stod på listan hamnade i kundvagnen. Det var stek inlagd sill, rostbiff och potatissallad plus lite annat. Sillen brukar jag göra själv men att stå och steka sill i denna värme är inget som tilltalar mig.

Sedan så var det dags för Hasse att gå till rehab i Skene så vi körde dit och parkerade. Efter drygt en timme var han tillbaka och efter en kort stund så körde vi. Ingen överraskning här för vi körde till Gislaved och parkerade på vanliga platsen där vi har skön skugga från träden. Det fanns några husbilar här och det kom ett par till senare.

Sen hände något märkligt! Zackos röda aktivitetsboll var försvunnen. Den ligger alltid på samma plats där han själv plockar fram den när han vill ha den. Men den fanns inte där. Vi letade och det finns liksom inte så mycket plats att leta på. Det är en av hans bästa leksaker för det kommer ju godis ur den när han rullar den på golvet. Hoppas att dom har sådana i djuraffären som finns i köpcentret för nu måste vi köpa en ny till honom.

I kväll så åt vi den inlagda sillen med kokt potatis. Smakade alldeles utmärkt.

Vädret i kväll är soligt, lite blåsigt och det har blivit svalare.

Nu blir vi troligen här i ett par dagar.