Nya vägar

2018-06-16

 Klart till halvklart, ingen vind i stort sett och 18 – 20 plus så var vädret i morse.

Så här såg det ut på ställplatsen i morse.

Jag och Zacko gick mot centrum i dag.

Här finns det så vackert blommande rosor vid många hus.

Så fina rosor i skira rosa färger.

Vi kom efter en stunds promenerande till torget där denna telefonkiosk tronar på torget. Den är verkligen fin och så roligt att den är välbevarad.

En bild över torget

Några vackra gränder här.

   

Vi hade sedan lite svårt att fatta beslut om var och åt vilket håll vi skulle köra i dag. Tog lite tid men så småningom så hade vi bestämt oss för att köra norrut. Strax efter två så drog vi iväg bort till E 6. Efter några mil så kom vi fram till ICA Mellbystrand och körde dit och parkerade. Jag gick in dit och handlade det lilla som nu fattades. Stor parkering och stor affär och jag blir så trött av alla stora avstånd.

Vi fortsatte sedan och tog så småningom av till väg 25 och lite åt nordöst. Kom fram till Simlångsdalen och körde igenom. Det är en väldigt vacker väg här. Vi svängde sedan av mot Lidhult och kom in på en mindre väg utan mittlinje. Kom fram till Lidhult och körde igenom denna ort. Där fanns faktiskt både ICA och pizzeria och lite annat.

Men vi fortsatte mot Unnaryd och kom fram dit. Körde igenom denna lilla ort och efter några km så skulle vi svänga av mot gård/fiskbutiken. Det gjorde vi och så var det 2 km på en mycket smal grusväg. Det gillade vi inte så vi vände. Körde tillbaka till Unnaryd och kunde konstatera att där var vi inte så välkomna.

Fortsatte till Hillerstorp där det finns en bra ställplats i småbåtshamnen. Kom fram lite sent men det var ingen trängsel här.

Nu har vi fin utsikt från vår bodelsdörr.

Mer bilder kommer i morgon ifrån husbilsvänliga Hillerstorp.