Shoppade på nätet

2018-06-12

Växlande molnighet, 15 plus och i stort sett helt vindstilla. Så var vädret denna junimorgon i vackra Seglora. Temperaturen steg sedan till 18 – 22 behagliga grader.

Blev den vanliga promenaden när vi är här och den går runt kyrkan och över den andra bron.

Kossor med kalvar ser ut att ha det bra i hagen. Här är gräset grönt och frodigt.

På förmiddagen så handlade jag lite på https://www.netonnet.se/. Det blev en ny datormus, den jag har går det inte att scrolla med längre. En ny radio med DAB åkte också ner i kundkorgen. Fungerar med batteri och nät. Den vi har fungerar bara när den själv vill och inte när vi vill. Sen så köpte jag en påsfri och sladdlös dammsugare att ha i husbilen. Hoppas att den kommer att funka bra.

Strax innan två så körde vi till Borås. Hade några ärenden där. Efter två timmar så var vi tillbaka igen i Seglora. Nu hade det kommit en husbil som hade parkerat bredvid oss. Vi körde in på ”vår” plats och kände oss hemma. Lite senare så kom det en husbil till som parkerade på andra sidan. Nu är vi inringade.

Tog ut stolarna och satte oss ute i skuggan. Nu var det varmt i solen. Fanns lite moln på himlen såna där små vita som ser så trevliga ut. Dom förflyttade sig knappast i den svaga vinden.

Vi har hur många flugor som helst i husbilen och inte vill dom besöka vår klisterremsa som är en flugfångare. Ska ta flugsmällaren och gå på flugjakt i kväll innan jag lägger mig.