Inte som vi hade tänkt

2018-06-11

Temperaturen sjönk till 16 plus och det regnade i natt. Inne i husbilen var det 22 plus och det var för varmt tyckte vi. Hjälpte föga att öppna fönster. Mulet på morgonen och 18 plus och lite småblåsigt. När jag kom till soffan, där jag lägger mina kläder på kvällen, så fann jag dom genomvåta. Det hade läckt in vatten genom stora takluckan som finns över soffan. Även soffan hade en liten pöl. Gör ju inte så mycket när vi nu har skinnklädsel, bara att torka. Inte roligt alls. Hängde upp dom blöta plaggen i duschen för att torka.

Sedan så gick Zacko och jag iväg på vår morgonpromenad. Och i dag så kom dom! Alltså ankmamman med sina ulliga, gulliga ungar. Hon gick vaggande på ankors sätt och bestämt med ungarna springande efter sig. Dom små liven sprang så fort dom kunde på sina korta ben som egentligen inte är gjorda för gång utanför att simma med. När hon kom fram till övergångsstället vid parken så bara gick hon rakt ut i gatan och bilarna stannade så klart så hon och flocken kom tryggt över gatan. Hon ledde sin flock till andra sidan och in i parken och mot dammen som finns där och jag tror det var hennes slutmål. Och där stod jag och hade ingen kamera med mig vilket är väldigt ovanligt. Jag blev lite sur på mig själv.

Efter vi hade fikat tog vi en tur bort till ICA. Efter att ha stått stilla i några dagar så hade vi en lång inköpslista och tomt kylskåp. Hänger liksom ihop det där!

Det tog en stund i affären att plocka ihop allt och sedan så tog det en stund att få allt på plats i husbilen. Det hade börjat regna när jag kom ut ifrån affären. Vi körde tillbaka mot ställplatsen för vi hade tänk parkera där igen. Men nu blev det inte så. Vi valde att köra till Seglora Familjecamping istället.

Det var faktiskt en hel det trafik på väg 27 i dag, brukar annars vara rätt så lugnt. Småregnade hela vägen. Tog en paus vid Kroksjön och det verkar till att ha blivit en plats för husvagnar. Inte en husbil fanns där i dag.

När vi kom fram till Seglora så parkerade vi på samma plats som vi brukar. Det är skönt att ha el nu när det är mulet, grått och trist några dagar. Nu kan man ju klaga på vädret igen om man vill. Men det behövs verkligen regn nu.

Blir nog kvar någon dag här.