Så blev det fixat

2018-06-08

Sol, sol och åter sol. 20 plus och ingen vind. Valde att försöka hitta promenadvägar där det var skugga. Inte så lätt men det lyckades ändå rätt så bra. Blev några uppförsbackar men efter dom så bli det nerför.

Här ligger det anrika Ehrnholms konditor som är vida känt för sina goda bakverk, bakelser och räkmackor och även andra mackor och smörgåstårtor. Har ni vägarna förbi så gör ett besök hos dom för en fika eller handla något gott.

Hasse gick rehab och där skulle han vara klockan elva. Han började gå ca tjugo minuter innan han skulle vara där. Tar ju liksom lite tid för honom att ta sig fram. Dessutom så ville han börja cykelträna en stund innan träningen började.

Jag gjorde husbilen klar för avfärd och när Hasse kom tillbaka så tog de inte så lång tid förrän vi var på väg mot Fritsla.

Vi kom dit i god tid och fick vänta en stund. 13.00 så Kom det en husbilstekniker för att ta itu med våra problem.

Vi gick in i husbilshallen och satte oss. Där bjuds det på kaffe och småkakor om man vill ha det.

Och efter en timme så var problemen lösta. Nu gick låset så fint och vi riskerar inte att nyckeln skulle fastna. Vi fick också en ny mörkläggningsgardin där den som vi hade inte fungerade längre. Bra service här tycker vi.

Vi fortsatte sedan och nu blev det så att vi körde till Gislaved. Är så skönt att kunna sitta under skuggan av träden som finns här. Det var rätt så mycket trafik i dag på väg 27.

När vi kom hit så var vi helt ensamma här men efter några timmar så var vi 4 husbilar här. Och alla hade parkerat på ”egna” platser. Jag pratade lite med en av dom och dom hade kört lite fel och hamnade här av en slump. Då sa jag att fel hade dom inte kört utan dom hade vidgat sina vyer.

Det är något som är så bra här, det är inte trångt utan man har gott om utrymme utanför sin husbil. Men man har ju inte havsutsikt vilket verkar vara livsviktigt för en del husbilsresenärer.

Troligtvis så blir det ingen resa för oss till Norrland denna sommar. Nu så ska Hasse till rehab 1 gång i veckan i 3 veckor och sedan så ska han dit 2 gånger i veckan ett tag. Hur länge vet han inte men antagligen tills han kan gå utan kryckor. Självklart är det viktigaste att han blir bra igen.

Vi blir nog kvar några dagar i Gislaved.