Ett mycket bra besked

2018-06-07

Ingen förändring av vädret. Det var varmt, 18 plus, soligt, lite höga skyar och lite blåsigt.

Strosade runt lite här och där. Gick över bäcken som rinner här bakom Savannen.

Fortsatte genom ett av många villaområden och kom fram till en stor park

Det fanns en hel del gångbanor att välja mellan och jag valde att gå till vänster.

Efter en kort stund så dök denna trevliga oas upp. Verkligen mysigt.

Så var det sedan dags för oss att lämna trevliga Savannen och Alingsås. Tutade och vinkade till vår trevliga granne när vi körde förbi.

Tog oss ut från den lite röriga trafiken och kom så småningom bort till väg 180 mot Borås. Denna väg är allt annat än rak utan den slingrar sig fram genom det vackra landskapet. Det går dessutom väldigt mycket upp och ner.

Vi körde till ICA Maxi och parkerade. Jag tog ut Zacko en sväng på gräsmattan och sedan så gick vi över parkeringsplatsen till Arken Zoo. Dit in är husdjur välkomna. Zacko for runt med nosen i golvet samt på en massa hyllor där det fanns massor med hundgodis. Denna affär gillade han. Jag köpte en hel del godis och lite tuggisar till honom som jag vet att han gillar.

Gick sen tillbaka till husbilen. Det var nu dags för Hasse att ta sig till sin tandläkare. Det blev taxi dit och även tillbaka. Det är alldeles för långt för honom att promenera dit.(Finns tyvärr inga parkeringsplatser för vår husbil närmre).

Sedan så körde vi till Rydal och tog hand om posten. Inte alls mycket men ett viktigt brev till mig. Besked från mammografin att röntgen var helt ok. Det var något som gladde mig mycket. Alla kvinnor vet ju att oron alltid finns efter denna livsviktiga undersökning.

Fortsatte sedan till MM för att handla och idag var det väldigt lite men nödvändigt. Körde sedan en bit till och parkerade utanför Casablanca. Hasse ska till rehab i morgon förmiddag och då passar det så bra att stå här över natten.

I kväll så åt vi Kinamat och det smakade jättegott och vi åt alldeles för mycket och blev så trötta.

I morgon så ska vi även till Codat på eftermiddagen för att fixa till vårt kärvande bodelslås samt köpa en ny mörkläggningsgardin till vår ena taklucka.

4 reaktioner till “Ett mycket bra besked”

  1. Vink vink! Hoppas vi ses snart igen. Vi står nu på Ullared och har shoppat loss lite. Med betoning på lite, tyckte inte det fanns så mycket. Hade hoppats på en massa kul tillbehör i campingavdelningen men nä, där var det inte så roligt trots allt. Kanske lika bra, plånboken är ju glad iaf 🙂

    1. Campingavdelningen har vi aldrig varit på och nu så behöver vi helt klart inte besöka den efter att ha läst ert inlägg. Vi står nu på trevliga Seglora camping och har det bra.

Kommentarer inaktiverade.